top of page

CELEBOVI KOJI SU DOČEKALI BEBE U 2023.GODINI

Brojne zvijezde proširile svoje obitelji tijekom ove godine

Nikki Reed i Ian Somerhalder, koji su se oboje proslavili glumeći vampire, postali su četveročlana obitelj nakon što su dočekali sina. Ian je otkrio da je njihovo drugo dijete rođeno prije nekoliko tjedana, a Nikki je to iskustvo opisala kao jedan od najljepših dana u svom životu.

Supermodel Naomi Campbell je dočekala dječaka u 53. godini. "Moj maleni, znaj da te volimo preko svake mjere i okružen si ljubav od trenutka kada si nas počastio svojom prisutnošću", objavila je ponosno.

Chrissy Teigen i John Legend postali su šesteročlana obitelj! Par je na Instagramu otkrio da su dočekali dječaka po imenu Wren Alexander Stephens putem surogat majke 19. lipnja. Prinova obitelji dolazi samo pet mjeseci nakon što je Teigen rodila kćerkicu Esti. "Presretni smo što možemo reći svijetu da je ovdje", napisao je John.

Marc Anthony i Nadia Ferreira dočekali su svoje prvo zajedničko dijete 18. lipnja, na Dan očeva. Dijeleći svoju radost, par je izrazio zahvalnost za savršen tajming, navodeći: "Božje vrijeme je uvijek savršeno." Marc iz braka sa Jennifer Lopez ima 14-godišnje blizance.

Mark Zuckerberg, direktor Facebooka i liječnica Priscilla Chan potvrdili su rođenje svoje kćeri Aurelie Chan Zuckerberg. "Dobrodošla na svijet, Aurelia Chan Zuckerberg! Ti si tako mali blagoslov." Par već dijeli dvije kćeri, petogodišnjeg Augusta i sedmogodišnju Maximu.

Macaulay Culkin, glumac kojeg najviše poznajemo iz filma Sam u kući i Brenda Song tiho su dočekali svoju drugu bebu ranije ove godine. Culkinov brat Kieran potvrdio je veliku vijest u razgovoru za Access Hollywood - "Još nisam upoznao broj 2, a još nisu upoznali ni moj broj 2", objasnio je trenutnu situaciju.

Blake Lively i Ryan Reynolds dočekali su svoje četvrto zajedničko dijete. Blake je oduvijek željela veliku obitelj, budući da je i sama odrasla u jednoj. Druga djeca stara su tri godine - Betty, šest godina Inez i osam godina James.

U slatkom iščekivanju trenutno su i reality zvijezda Kourtney Kardashian i domaća radijska voditeljica Ecija Ivušić.


izvor: etcanada.com
bottom of page