top of page

BVLGARI B.ZERO1 NAKIT INSPIRIRAN KOLOSEUMOM

Inovativan i nekonvencionalan pristup dizajnu

Inspiraciju za novu, sjajnu i inovativnu kolekciju nakita B.zero1, poznata talijanska modna kompanija Bvlgari pronašla je u rimskom Koloseumu odnosno gladijatorskom amfiteatru. Njihova hrabra vizija ovoga je puta usmjerena prema prema ekspresiji oslobođenja, neovisnosti i snage, povezane sa snažnom kreativnošću.


Kada su u pitanju granice modernog dizajna, B.zero 1 kolekcija ne poznate limite. Nakit je oplemenjen predivnim dijamantima i zlatom, a svi detalji zajedno predstavljaju individualnost osobe koja ga nosi. Bvlgari je svoj veliki uspjeh postigao krečući se s onima koji uvijek traže nove inspiracije, i u svakom trenutku žele biti korak ispred ili ispred svoga vremena.

Bvlgari je već niz godina sinonim za najljepše setove nakita za muškarce i žene, koji predstavljaju njihovu jedinstvenu osobnost i svima daju sofisticiranu modnu notu. B.zero1 luksuzna je kolekcija koja doista nudi nešto novo i originalno, na vrlo sofisticiran i otmjen način. Istodobno, ovaj će vas nakit odvesti u budućnost, dati žestinu i pomoći vam da se osjećate nepobjedivima, a također će istaknuti vašu elegantnost.

Svaki komad nakita kolekcije sastoji se od najfinijeg i najizabranijeg kamenja, ima svoje jedinstvene komponente te je definitivno izbor za dame koje žele nositi žestok i hrabar nakit. Postupak izrade vrlo je pedantan i strog, slijedi se najbolja praksa u industriji, a tim dizajnera koji stoji iza B.zero 1 čine vrhunski i talentirani zanatlije.


Postanite najbolja verzija sebe i odaberite Bvlgari B.zero 1 za najvažnije dane svoga života kao što su zaruke, vjenčanja i godišnjice. Nosite neke od najtraženijih komada nakita na svijetu i osjećajte se i izgledajte zapanjujuće.


Opmerkingen


bottom of page