top of page

BRZO RJEŠENJE ZA GRLOBOLJU

ANGAL® sprejevi ublažit će vašu grlobolju

Pečenje, osjećaj iritacije, otežano gutanje i bol simptomi su upale grla poznati gotovo svima. Kada grlo boli najčešće se radi u upali ždrijela izazvanoj bakterijom ili virusom. Kako bi pravilno pristupili liječenju upale grla, prvo odredite radi li se o bakterijskoj ili virusnoj infekciji. Kod virusne infekcije razvoj grlobolje je postepen, dok se kod bakterijske infekcije bol u grlu pojavljuje naglo. Bakterijske infekcije praćene su visokom tjelesnom temperaturom i izrazito upaljenim grlom s gnojim naslagama. Virusne upale prate simptomi poput hunjavice, promuklosti i kašlja. Liječenje virusnih infekcija je simptomatsko, i u većini slučajeva možete ih liječiti sami, dok bakterijske upale zahtijevaju terapiju antibioticima.

Upalu grla u većini slučajeva izazivaju virusi koji napadaju gornje dišne puteve. Kod virusnih infekcija antibiotici su neučinkoviti i nepotrebno ih je davati jer osim što nemaju učinka na viruse, mogu poremetiti fiziološku floru ždrijela te potaknuti razvoj rezistencije na antibiotik. No, neugodne simptome je moguće ublažiti i izliječiti. Prije svega pobrinite se da u tijelo unosite dovoljno tople tekućine poput čaja ili juhe kako bi spriječili dehidraciju. Izbjegavajte suh zrak i vlažite zrak u prostorijama u kojima boravite i redovito ih provjetravajte.


Kod liječenja bolesti grla mogu vam pomoći ANGAL® pastile i ANGAL® Limun pastile. Djeluju lokalno na infekcije u usnoj šupljini i ždrijelu, uništavaju mikroorganizme i ublažavaju bol. Osim pastila, brzo olakšanje donosi ANGAL® S sprej i ANGAL® S Limun sprej. Aplikator spreja omogućuje direktno i ciljano nanošenje na mjesto boli. ANGAL® je namijenjen liječenju blažih upala grla. U slučaju bakterijske upale grla popraćene vrućicom obavezno posjetite liječnika.

Više o Angalu potražite na >>> angal.hr angal sprej za grlo, angal sprej cijena, angal sprej u trudnoci, angal sprej za grlo za djecu, angal sprej za djecu, gossip promocija, gossip vijesti

Σχόλια


bottom of page