top of page

BRITNEY SPEARS ŠOKIRALA NAGIM FOTOGRAFIJAMA

Mnogi se pitaju je li dobro

Nekadašnja pop senzacija, 40-godišnja Britney Spears posljednjih je godina doista puno toga proživjela i doživjela. Nakon dugih 14 godina sud ju je oslobodio vezanosti za oca, koji je u potpunosti upravljao njenim financijama i osobnim životom. No sada kada je sama na svome i slobodna, mnogi se brinu je li dobro. Posljednjim fotografijama na kojima je posve gola, oduševila je poznate kolege i kolegice, no i zabrinula neke fanove koji je pitaju - Sestro, što se događa?


Britney je od 2016. godine u sretnoj vezi, a iz braka sa plesačem Kevinom Federlineom dobila je dva sina koji su sada teenageri. 15-godipšnji Jayden i 16-godišnji Sean u fazi su života kada najviše vremna žele provoditi sa svojim prijateljima, a manje s roditeljima.

- Vruća mama. Ups, učinila si to ponovno - samo su neki od komentara.


Uz Britney, još jedna poznata žena rado objavljuje svoje nage fotografije. Kim Kardashian jednom je prilikom izjavila kako će objavljivati nage selfije do kraja života, a iako ganja karijeru pravnice i majka je četvero male djece, posve joj je prirodno objaviti fotografiju u mini kupaćem kostimu. Život u Americi prilično je drugačiji od ostatka svijeta, a posebice u Kaliforniji gdje je većinu godine sunčano, ljudi su navikli nositi tek kupaće.



bottom of page