top of page

BRITNEY SPEARS - RADIM NONSTOP OD OSME GODINE, SAD ŽELIM MALO ODMORITI

Britney Spears (37) odlučila je privremeno stati sa pjevačkom karijerom i shvatiti što želi dalje u životu

Pjevačica Britney Spears obratila se javnosti putem socijalnih mreža i objavila kako će malo stati i razmisliti, što želi dalje sa svojim životom


- Nadam se da me niste zaboravili! Uzimam ovo razdoblje tranzicije u svom životu kako bih se fokusirala na ono što doista želim...u ovom biznisu radim non stop od svoje osme godine. Ponekad je dobro stati i razmisliti!!! Nedostajete mi...stvarno imam najbolje fanove na cijelome svijetu!

Danas se uglavnom bavi vježbanjem u teretani i jogom, što često dijeli svojim fanovima.


Nekada je Britney bila među popularnijim pop pjevačicama u svijetu, a njezine su pjesme znali gotovo svi. No, nakon dvije trudnoće i teškog razvoda, Britney je navodno doživjela psihički slom i posve se povukla iz glazbene scene. Danas skrbništvo njena dva sina ima bivši suprug, koji je kako tvrdi distractify.com, traži da mu plaća veću alimentaciju. Zahvaljući showu koji je imala u Las Vegasu, ona je pak prošle godine zaradila više od 34 milijuna dolara.

Britney Spears trenutno uživa na jahti, u društvu dečka Sama Asgharija, modela koji je nedavno dobio Hollywood beauty nagradu za ljepotu.



bottom of page