top of page

BREND TENISICA VEJA U PRVI PLAN STAVLJA ODRŽIVU MODU

I tako spaja modu s odgovornošću prema planeti

Od 2005. godine brend tenisica VEJA stvara tu obuću na drugačiji način, spajajući društvene projekte, ekonomičnost i ekološke materijale. VEJA koristi brazilski i peruanski organski pamuk za platno i vezice, amazonsku gumu za potplate i razne inovativne materijale napravljene iz recikliranih plastičnih boca.

- Za dizajniranje naših tenisica potrebno nam je više vremena od ostalih velikih marki. Volimo dizajnirati tenisice koje ćemo s ponosom nositi za 10 godina. Pažnja koju potičemo na svaki korak proizvodnog procesa je temeljita. U početku nismo bili dizajneri, ali samo smo uložili vrijeme, i to smo postali - opisuju kreatori.

Veja je 2019. godine, nakon četiri godine istraživanja i razvoja, lansirala svoju prvu ekološku tenisicu za trčanje. Njihova je misija spajati performansne, biotehnološke i reciklirane materijale.

Sve tenisice proizvode se u tvornicama visokog standarda u Brazilu, zaposlenici imaju 4 tjedna plaćenog odmora godišnje, rade 44 sata tjedno, rasporedi su regulirani i imaju dva slobodna dana tjedno.


Čini se da je samo nebo granica ovom brzorastućem brendu, koji uvelike prepoznaje globalne trendove >>veja-store.com

Comments


bottom of page