top of page

BRAK NA PRVU: GORDANA OBJAVILA IME SINA

Adam ne može opisati koliko je sretan

Sjećate li se para koji je sve iznenadio u RTL showu Brak na prvu i ostao zajedno? Adam Kromer i Gordana Marelli postali su ponosni roditelji malenog dječaka, kojem su dali ime Noel


Od kada su krenuli u svoju pustolovinu, nisu prestali intrigirati javnost. U početku su im mnogi gledatelji zamjerili preokret, jer Goga je prvotno bila u braku sa Dejanom, a Adam sa Nikolinom, no kroz vrijeme i najavu trudnoće, javnost je promijenila mišljenje.

Adam ne može sakriti svoju sreću, a Gordana poručuje da joj je rođenje drugog djeteta neopisivo riječima. Čestitke im pristižu sa svih strana, a mala obitelj uskoro stiže i kući, na zagrebačku Knežiju - Predivno ime kao i bebica. Baš ste slatki nek ti je živ i zdrav i svu srežu vam želim. Mali je na tetku. Meni liči na Adama. Neka je živ i zdrav i uvijek na ponos roditeljima bio. Najljepši osjećaj na svijetu je taj kad držiš ovo malo zlato u rukama. Kako sam sladak. Čestitke roditeljima,a Noelu dug i sretan život. Koji preeeelijepi dječak!!! Neka si se ti riješila, ime ti je prelijepo sretno mami tako i sineku. Malenome želim da jednog dana bude predivan stariji brat - komentari su mnogih fanova poznatog para.

Još fotografija bebe Noela pogledajte na >>> Insta foto

Comments


bottom of page