top of page

BRAD PITT KUPUJE KUĆU U KOJOJ JE ŽIVIO S JENNIFER

Upućeni tvrdi kako će kuća u kojoj su bivši supružnici živjeli, biti poklon za nju

Prema tabloidu New Idea, Brad Pitt je navodno dao ponudu za imanje na Beverly Hillsu, na kojem je nekad živio sa Jennifer Aniston od 2001. do 2006. Časopis je tvrdio da je glumac ponudio 79 milijuna dolara za povratak kuće, a takozvani izvor rekao je da je Pitt "htio napraviti gestu koja će nadići Jennine najluđe snove".

"Kad su se Brad i Jen rastali, rekla je da im je gubitak kuće iz snova pogoršao bol od njihovog razvoda i da je to bilo jedno od najvećih žaljenja, što je Brad nije otkupio", nastavio je navodni insajder. Izvor je dodao i da je Aniston planirala staviti svoj dom u Bel-Airu na tržište "kako bi se oslobodila sjećanja na svoj razbijeni brak s Justinom Therouxom i veselila se budućnosti s Bradom."

Jedini element istine u priči bio je taj da se dom bivšeg bračnog para prodao. Sve ostalo je bilo netočno, piše Gossip Cop. Pitt nije pokušao otkupiti njihov bivši dom kako bi impresionirao Aniston. Uz to, Pitt i Aniston nisu se pomirili. Gossip Cop demantira tabloide da su njih dvoje zajedno. Iako je Brad prisustvovao Anistonovoj rođendanskoj zabavi, njih dvoje su danas samo dobri prijatelji.

jennifer aniston brad pitt 2020, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

Comments


bottom of page