1/1

BOSCH USISAVAČ PROANIMAL POKUPIT ĆE I NAJDUŽE VLASI KOSE

10-godišnje jamstvo za motor

Tražite li jednostavan mali usisavač koji će doista usisati i one najveće vlasi kose sa tepiha, kauča, parketa i pločica, preporučujemo vam seriju BOSCH usisavača s vrećicom po nazivom ProAnimal. Bosch Motor tehnologija snaga je proizvedena u Njemačkoj, a zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i mi danas možemo uživati u snažnoj i neprestanoj učinkovitosti ovih usisavača.

Sa ProAnimal usisavačem jednostavno ćete uklaniti životinjske dlake sa svih vrsta podova i uštedjeti i vrijeme i novac. Funkcija Automatic Power Control jamči da se četka automatski prilagođava bilo kojoj vrsti poda te nudi optimalnu učinkovitost za sve površine, čak i tepihe. A s funkcijom SelfClean možete na higijenski način ukloniti životinjsku dlaku s četke samo pritiskom gumba.


Uživajte u čistom zraku prilikom usisavanja. Vrećica AirFresh učinkovito sprječava nastanak neugodnih mirisa zahvaljujući tehnologiji aktivnog ugljika. Ona filtrira 99,9% čestica prašine, a higijenska brtva jamči čisto odlaganje. Posebice se preporučuje obiteljima sa malom djecom, koja često puzaju po podovima i tepisima, a dakako i za vlasnike kućnih ljubimaca.

- Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor - poručuju iz BOSCH-a i dodaju - Uvjereni smo da je dobra kvaliteta zraka bitna, zato dišite lakše s HEPA filtrom, zbog kojeg je ispušni zrak čišći od okolnog. On filtrira 99,95 % čestica fine prašine, bakterija i zagađivača i idealan za alergičare. Najbolje od svega je što se filtar može prati, što znači da nema naknadnih troškova. Proučite dodatne specifikacije na službenim stranicama bosch-home.com/hr i potražite ove usisavače kod ovlaštenih partnera i brojnim prodavaonicama diljem Hrvatske. Jedno je sigurno - usisavač ProAnimal zauzimat će vam malo mjesta, dobit ćete čak 3 nastavka, a tepisi će vam doslovce 'procvasti' od čistoće!