top of page

BOSCH USISAVAČ PROANIMAL POKUPIT ĆE I NAJDUŽE VLASI KOSE

10-godišnje jamstvo za motor

piše: Martina Kocijan Gulan


Tražite li jednostavan mali usisavač koji će doista usisati i one najveće vlasi kose sa tepiha, kauča, parketa i pločica, preporučujemo vam seriju BOSCH usisavača s vrećicom po nazivom ProAnimal. Bosch Motor tehnologija snaga je proizvedena u Njemačkoj, a zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i mi danas možemo uživati u snažnoj i neprestanoj učinkovitosti ovih usisavača.

Sa ProAnimal usisavačem jednostavno je ukloniti životinjske dlake sa svih vrsta podova i tako si uštedjeti i vrijeme i novac. Funkcija Automatic Power Control doista omogućava da se četka automatski prilagođava bilo kojoj vrsti poda te učinkovito usisa sve površine, a posebice tepihe. Funkcijom SelfClean možete na higijenski način ukloniti životinjsku dlaku s četke samo pritiskom gumba.


Najdraže kod usisavanja sa ovim usisavačam mi je uživati u čistom zraku tijekom usisavanja. Vrećica AirFresh sprječava nastanak neugodnih mirisa, jer u sebi ima tehnologiju aktivnog ugljika, a filtrira 99,9% čestica prašine. Posebice bih usisavač preporučila obiteljima sa malom djecom, koja često puzaju po podovima i tepisima, a naravno i za vlasnike kućnih ljubimaca. Svidjet će vam se sigurno!

A što kažu iz BOSCH-a? - Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor. Uvjereni smo da je dobra kvaliteta zraka bitna, zato dišite lakše s HEPA filtrom, zbog kojeg je ispušni zrak čišći od okolnog. On filtrira 99,95 % čestica fine prašine, bakterija i zagađivača i idealan za alergičare. Najbolje od svega je što se filtar može prati, što znači da nema naknadnih troškova. Proučite dodatne specifikacije na službenim stranicama bosch-home.com/hr i potražite ove usisavače kod ovlaštenih partnera i brojnim prodavaonicama diljem Hrvatske. Jedno je sigurno - usisavač ProAnimal zauzimat će vam malo mjesta, dobit ćete čak 3 nastavka, a tepisi će vam doslovce 'procvasti' od čistoće!


bottom of page