top of page

BORNA KOTROMANIĆ KAŽE STOP PAČJIM USNAMA

Jedna od najpoznatijih Hrvatica Borna Kotromanić poručila ženama da ne popuštaju pod pritiskom epidemije filera i botoksa, pačjih usana i mjesečevih obraza

U ekskluzivnom intervju u kojem je za Gossip otkrila koja je tajna njene ljepote, jedna od najpoznatijih Hrvatica 47-godišnja Borna Kotromanić poručila je ženama da ne popuštaju pod pritiskom epidemije filera i botoksa, pačjih usana i mjesečevih obraza


Kreirano u suradnji sa NeoDerm Centrom, najvećim zagrebačkim centrom za nekirurške anti-age medicinske tretmane


Draga Borna, zbog čega ste odabrali baš Neoderm i koji je vaš najdraži tretman u tom centru?

- Čula sam od prijateljice, liječnice koja je kao i ja uvjerena da je starenje reverzibilan proces, kako u Sloveniji postoji aparat koji je najnovije čudo tehnologije i radi na dubinskom pomlađivanju kože. Radilo se o Ultraformeru III generacije, najsuvremenijem uređaju koji koristi HIFU tehnologiju. Krenula sam u potragu za “strojem” i upravo nekako u to vrijeme kozmetologinja Štefica Švaganović je bila prva koja ga je nabavila za hrvatsko tržište. Slovenski predstavnik tako me uputio na Neoderm centar. Od tada moje oduševljenje ULTRAFORMEROM nije splasnulo, bez ikakvih vidljivih nuspojava nakon tretmana, ni otekline ni crvenila, ovo je bio i ostao moj omiljeni tretman za pomlađivanje. U kombinaciji s Byonic laser tehnologijom, to je moja jedina formula što se tiče vanjskih interventnih tretmana.


Neoderm je poznat po tome što za anti-age tretmane ne koristi filere i botokse, već samo tehnologiju koja je u skladu s prirodom. Jesu li njihovi tretmani zaslužni što izgledate tako mladoliko i po mnogima fenomenalno?

- Hvala vam, apsolutno, uz odmor, meditaciju, zdravu prehranu, umjerenost u alkoholu i bez pušenja, tretmani u Neoderm centru optimaliziraju regenerativne procese na mom licu i tijelu i ta sinergija zaista daje rezultat koji me ispunjavaju zadovoljstvom i koji me izdvajaju od lica na kojima se vide intervencije filera i botoxa.

Kako biste opisali rezultate Neoderm beauty tretmana, koliko su vam pomogli u održavanju ljepote?

- Ti tretmani dramatično utječu na pomlađivanje lica, kako na tonus tako i na punoću, bez mijenjanja kontura i facijalne ekspresije. To je za mene bio i ključ za odabir tretmana, jer sam uvijek bila zadovoljna svojim licem i nikad ga nisam htjela mijenjati već sto je moguće duže održati ono što mi je priroda dala.


Što biste poručili ženama koje se sve više pribojavaju starenja?

- Željela bih naglasiti da osjećam svojim pozivom širiti informaciju o alternativnim tretmanima i upoznati žene da postoje sretnija rješenja koja im omogućuju da održe mladolik i prirodan izgled svog lica i tijela i da ne moraju nužno popustiti pod pritiskom epidemije filera i botoksa, pačjih usana i mjesečevih obraza. Ljepota je u autentičnosti i svako populariziranje krivih estetskih standarda kao i metoda koji su prvenstveno unosna zarada, a ne najkvalitetnija opcija koja nije u službi žene, ne bi trebala biti niti u službi medicinske struke.


NEODERM CENTAR – MJESTO SVEUKUPNE NJEGE LICA I TIJELA - Doznajte zašto!

NeoDerm Centar je mjesto sveukupne njege lica i tijela. Smješten je u samom središtu Zagreba, u blizini muzeja Mimara i hotela The Westin. NeoDerm Centar uređen je po principu “živjeti u skladu s prirodom” i načelima feng-shui filozofije, a sve u svrhu maksimalnog opuštanja i postizanja učinkovitih rezultata tretmana. Uz stručno vođenje vlasnice, csm.Steffie Švaganović, anti-age specijalista, i primjenu kombinacija tehnološki najmodernijih, sofisticiranih aparata te visoko kvalitetnih kozmetičkih preparata, extra pažnju posvećuju anti-age tehnikama. U ovom je centru jako evidentan spoj svih dobrobiti i prednosti najmodernijih, visoko sofisticiranih tehnologija u cilju stimulacije prirodnog oporavka i iscjeljivanja organizma.


Njihova je filozofija je “izgledati prirodno i njegovano”, uz primjenu nekirurških metoda. U želji da zadovolje i najzahtjevnije klijente, čvrsto ulažu u najmoderniju tehnologiju i usavršavanje! Izgledajte i osjećajte se deset godina mlađe, sa osobnošću koja se ističe svakim zadovoljnim pogledom bez straha od „skalpela“! Kontaktirajte još danas NeoDerm za konzultacije i bez obaveza, jer zaslužujete znati kako vam mogu promijeniti život! Tel: +385 1 3646 416, Mob: +385 91 2244171, E-mail: info@neoderm.hr

neoderm cjenik, neoderm iskustva, borna kotromanić, poznate hrvatice, anti age tretmani, anti age tretmani lica, anti age tretman, botoks cijena, fileri za lice, fileri za lice iskustva, mršavljenje bez dijete, brzo mršavljenje bez dijete, zdravo mršavljenje bez dijete, mršavljenje bez dijete iskustva, smršaviti bez dijete, byonik laser, tretman laserom, tretman lica laserom

Comentários


bottom of page