top of page

BORIS ROGOZNICA PONOVNO S OBITELJI

Neprocjenjivo

Glazbenik Boris Rogoznica sve je popularniji kantaautor i izvođač, koji svojim baladama oduševljava publike pred kojima pjeva. Njegovi su nastupi sve traženiji pa je tako nedavno fanovima pokazao gdje putuje - Jučer sam imao čast održati glazbeni nastup na "Večeri vina&gitare" povodom otvorenja kušaone domaćih slavonskih proizvoda "Slavonskog dućana" u Novoj Gradiški. Uvjerio sam se da je ovo mali grad za velike stvari i velike ljudi koji znaju dobro odraditi posao ali i dobro se zabaviti. Kušala su se slavonska vina, rakije, slavonski gin, kulen, šunka i ostale delicije a bome se i plesalo uz pozitivnu vibru... - izjavio je u kolovozu, dok je nedavno pokazao kako rado nastupa i na privatnim proslavama - U petak smo proslavili Mirelin 40-ti rodendan. Još jednom se zahvaljujem na pozivu i datom povjerenju.

Boris je nedavno ponovno bio sa svojom obitelji i proveo kvalitetno vrijeme sa tatom u masliniku, a druženje je ovako komentirao - Sjećam se kad smo ih zajedno sadili. Sada ih zajedno beremo. Neprocjenjivo.


- Ćaća je ćaća uživajte. Bit će uja. Guštajte. Divno!!! Čuvaj svog tatu! Uživajte zajedno! Lipo.. Mi ćemo sutra imamo 200 stabala. Bolje da bereš masline, nego da misliš na nebitne osobe. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Mnogo dosadan sport branje maslina, jedino šta vridi je marenda u polju - komentirali su brojni pratitelji glazbenika. A više o Borisovom repertorau i glazbenim novostima pratite na >>> boris-rogoznica.com

bottom of page