1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

BOJANA GREGORIĆ POKAZALA LICE BEZ PUDERA

Glumica Bojana Gregorić Vejzović pokazala je lice bez pudera uoči premijere nove predstave

- Baš mi je super što stavljate i ove realistične situacije kad nismo napudrane, našminkane i slično - napisala je Bojani jedna pratiteljica.


- Život se ipak događa bez pudera - odgovorila joj je Bojana. Poznata glumica kazališta Gavella najavila je 'skidanjem' kože svoju novu predstavu Malograđani, koju možete gledati od 26.listopada


Na premijeri iste predstave Bojana se ipak pojavila u malo 'obojanom' izdanju. Crvenu haljinu upotpunila je crvenim ružem i cipelama u istom tonu.

- Glas, pamet, glumačke akrobacije... duboki naklon za glumačku "heroinu" sa ovih prostora; Predivna si!; Uvijek divna gospođa i umjetnica - pohvalili su joj obožavatelji.


A uz Gavellu, Bojana je aktivna i u Teatru EXIT, gdje u predstavi Dvoje glumi uz Dražena Čučeka, inače poznatog po ulozi konobara u seriji Bitange i Princeze.


U slobodno vrijeme Bojana promovira jedan zagrebački frizerski salon, a nedavno je ulovila samu sebe na plakatu usred Zagreba

- I Bojana kako je to vidjeti sebe na plakatu? Uvijek me zanimao taj osjećaj kao ono kada Carrie vidi sebe na busu - pitala ju je jedna pratiteljica, no Bojana je ostala skromna - Bojana whooo? Sorry, jurim na tramvaj.