top of page

BLINKIST: SNAŽNE IDEJE DOSTUPNE U SAMO 15 MINUTA

Savršeno za zaposlene ljude koji nemaju vremena za čitanje

Više znanja u manje vremena, glavna je poruka mobilnog servisa Blinkist. Savršeno za znatiželjne ljude koji vole učiti, zaposlene ljude koji nemaju vremena za čitanje, pa čak i ljude koji nisu za čitanje. U samo 15 minuta čitanja ili slušanja, dobit ćete ključne ideje iz publicističkih bestselera, i uštedjeti sate i sate na proučavanje željene literature.

Pronađite svoje sljedeće štivo, napravite popise knjiga koje su pripremili stručnjaci i zatražite personalizirane preporuke, pogledajte kratke emisije i poslušajte ključne rečenice koje će utjecati na poboljšanje vaših poslovnih performansi i privatnog života.


Istraživanja pokazuju kako čak 95% članova Blinkista čita znatno više nego prije, dok 91% članova stvari bolje navike. 87% ljudi napravilo je pozitivne promjene u svojim životima zahvaljujući Blinkistu.

- Naša platforma je mala investicija, a nevjerojatna prilika za rast. Pristupite još danas moćnim idejama iz više od 5.500 publicističkih knjiga i podcasta - poručuju autori, a brojni korisnici dodaju - Dobiti temeljne uvide o osobno relevantnim temama bez ponavljanja ili trivijalnosti izaziva veliku ovisnost. Dodano tome, sposobnost aplikacije da predloži srodne interese otvarilo mi je jako široko znanje. Odlična aplikacija. Dobar izbor sažetaka knjiga koje možete čitati ili slušati dok putujete na posao.


Umjesto da skrolate po feedu vijesti na društvenim mrežama, ovo je puno bolji način da provedete svoje slobodno vrijeme po mom mišljenju. Također, imate odličnu mogućnost da shvatite glavnu poantu knjige u tako kratkom vremenu što vam doista otvara višestruke mogućnosti za brži rast u svakom području života. Aplikacija mi je doista savršena za korištenje kada negdje čekam, uz jutarnju kavu i uvečer prije spavanja. Preporuke!

Comments


bottom of page