top of page

BLAKE LIVELY POKAZALA KAKO IZGLEDA STVARNI GLUMAČKI ŽIVOT

Blake Lively pokazala je kako glumački život u stvarnosti ne izgleda tako glamurozno

- Moj dan zahvalnosti. Jedno je očekivanje, a drugo realnost - napisala je glumica Blake Lively i objavila dvije fotografije. Jedna na kojoj sjedi u raskošnoj haljini poput kraljice i uživa uz druge poznate osobe, u čaši vina i raskošnoj večeri, a druga na kojoj u trapericama i nesređena sama jede brzu hranu u automobilu.

- Legendarna ti je fotografija u autu... tako i ja izgledam subotom navečer. Radije bismo jeli burger s tobom - napisali su joj obožavatelji i lajkali fotografije nevjerojatnih 3 milijuna puta.


Blake, u Hrvatskoj najpoznatija po ulozi gossip girl u seriji Tračerice, nedavno je postala majka treći puta. U sretnom je braku sa glumcem Ryanom Reynoldsom, a zajedno vode i privatni biznis - proizvodnju i distribuciju đina.

Iako je tek rodila, Blake vrlo aktivno snima filmove, pa je tako možemo gledati u drami Slatka mala tajna gdje glumi bogatu ženu koja nestane. Nakon cijelog niza spletki i obrata, prijateljica koja je traži, spetlja se s njenim mužem.


showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

Comments


bottom of page