top of page

BITANGE I PRINCEZE OPET NASTUPAJU

Glumci humoristične serije Bitange i princeze sutra se ponovno okupljaju

Devet godina nakon što je završeno snimanje i prikazivanje popularne humoristične serije Bitange i princeze, izvorna glumačka ekipa ponovno se okuplja.


U kazalištu Luda kuća izvest će jubilej show upravo u sastavu u kojem su i nekada glumili: Tarik Filipović kao Teo, Rene Bitorajac kao Robi, Mila Elegović kao Irena, Nataša Dangubić kao Lucija, Hrvoje Kečkeš kao Kazo i konobar Dražen Čuček kao Armando.

- Cure sjajno izgledate, kao da nije prošlo xy godina...napisali su im uzbuđeni fanovi, dok su neki imali i pokoju kritiku - Zadnja sezona je bila očajna, ali sve prije + predstava je sam vrh!!!


Glumica Mila Elegović, koja je u seriji imala jednu od najpraćenijih i najkomičnijih uloga, danas u svojoj 48.godini života jednako je aktivna kao na početku karijere. Njezin show 'Mila show' mix je mjuzikla, cabareta i plesa.

- Vi ste kao vino, što starije to ste bolji! - napisao joj je obožavatelj, nakon što je objavila fotografiju u kostimu u kojem nastupa.

Vitku liniju i mladolik izgled Mila zahvaljuje samodisciplini. Uz puno proba i nastupa, neprestano je aktivna, a kako uz takav ubrzani tempo života jako pazi što jede, kilogrami se samo tope.


Comments


bottom of page