top of page

BIOBAZA LOVE NATURALLY LIMITED EDITION

Pomozimo potresom pogođenim područjima

biobaza love naturally
foto Biobaza

Da se i par mjeseci nakon potresa može napraviti hvalevrijedan projekt, potvrdili su dm drogerie markt Hrvatska i Biobaza, koji su udružili snage te od svakog prodanog proizvoda iz nove LOVE NATURALLY kolekcije odvajaju 4 kune za pomoć potresom pogođenim područjima.


Hranjivi maslac neodoljive teksture i mirisa topi se u dodiru s kožom i izvrsno je njeguje. Uživat ćete u osjećaju svileno mekane, glatke kože, a sigurno da će vas oduševiti i njegov nježan miris.

- Moćna njega skriva se u ovoj maloj tubici. Bogata pomada na bazi maslaca, ulja i lanolina izvrsno njeguje dehidriranu kožu koja vapi za pomoći - poručuju iz Biobaze, kada je u pitanju drugi proizvod iz ove limitirane kolekcije.

U Love Naturally kolekciji pronaći ćete i 3u1 gel, predivnog, puderasto-cvjetnog mirisa, koji će vam omogućiti uživanje i opuštanje pod tušem ili u toploj kupki.

Liniju proizvoda BIOBAZA razvija i proizvodi tvrtka Magdis koju je u Zagrebu 1993. osnovao Srećko Gross, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Biobaza proizvodi prilagođeni su osjetljivoj koži jer su u njoj izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila. Tijekom razvoja proizvoda stavljen je naglasak na farmaceutsku kvalitetu, kao i visoki udio sastojaka prirodnog podrijetla. Na svakom proizvodu možete vidjeti točan udio sirovina prirodnog podrijetla.

Potražite novu kolekciju ekskluzivno u dm prodavaonicama i pomozite da se obnove Sisak, Glina i Petrinja!

bottom of page