top of page

BILI SU SRETNI I NERAZDVOJNI A DANAS SU POTVRDILI RAZVOD

Poznata manekenka poručila da je dobro

- Sretno Valentinovo mužiću! Nadam se da ti se sviđa poklon. Uzgajimo malo ljubavi i učinimo svijet zelenijim! Te amo. Posadimo ljubav i učinimo svijet zelenijim! Volim te - pisala je pred samo godinu dana jedna od najplaćenijih svjetskih manekenki Gisele Bundchen svome Tomu Bradyju, a onda iznenadila svijet objavom da se razvode...

U braku su bili 13 godina i zajedno imaju troje djece, a danas poručuju da su sretni - svatko na svojoj strani planeta. Navodno je ljubavi 'presudila' Tomova želja da se iz mirovine ponovno vrati u aktivni sportski život i američki nogomet, no zasad navodi nisu potvrđeni. Gisele iz svog rodnog Brazila objavljuje - Punjenje energija sa mojim mališanima u zemlji mog srca!

Na razvod nekad najzaljubljenijeg para Giselini su fanovi imali puno komentara, a ovo su samo neki od njih - Mrzim što moram ovo spomenuti, ali nije mi žao što si se razvela od svog mužića. Što je važnije u ovoj fazi života... nogomet ili njegova obitelj? Želim vam divan odmor sa svojom obitelji!...Tom je sigurno ovo zabrljao. Lijepa dama, znam kako je to biti žena nogometa. Pa moj je trenirao samo srednju školu i to je bilo previše! Neka tvoja obitelj prima kontinuirane blagoslove, možeš ti to...Drago mi je da ti i djeca uživate u odmoru. Još uvijek mislim da biste ti i Tom Brady mogli to riješiti. Depresivan je i ima anksioznost otkad ste se razdvojili od njega. Volio bih da oboje radite na svojoj vezi. Voli igrati nogomet...znaš to kad si ga upoznala. Mislim da ste ti i djeca trebali ići s njim na većinu utakmica. Mislim da nećeš imati još jednu srodnu dušu. Imam osjećaj da ćeš imati samo nekoliko kratkih veza s drugim muškarcima. Ti i Tom ste imali jednom u životu pravu ljubav koju je teško pronaći. Stvarno se nadam da ćete ti i Tom pronaći svoj put natrag jedno drugom, kao što znam da je Tom jadan bez tebe.... On je samo želio igrati nogomet još 1-2 godine, a onda otići u mirovinu s vama i djecom. Volio bih da ste oboje mogli to bolje komunicirati. Trebali ste ići na bračno savjetovanje... - samo su neki od tisuće dobronamjernih savjeta.

bottom of page