top of page

BEZBOLNO UKLANJANJE AKNI POMOĆU BYONIK LASERA

Steffie Švaganović govori o brzoj i bezbolnoj metodipiše: Steffie Švaganović


Napredna tehnologija iz NASA-e – Byonik laser, po prvi puta dostupan u Hrvatskoj u našem centru, već je napravio mnogo oporavaka kože sklone aknama. Iako se generalno smatra da su aknama sklonije osobe u pubertetu i mladim teen danima, nažalost sve je više žena i muškaraca koji ih imaju u odrasloj dobi. Nikada nije ugodno dolaziti na posao ili prisustvovati poslovnim okupljanjima, kada na licu imate vrlo vidljive akne, no one se doista mogu uspješno riješiti posve bezbolno, uz pomoć Byonik tretmana.


Byonik laser tehnologija je koja se sve više koristi i za tretiranje akni, uz brojne druge benefite poput reduciranja dubokih bora na licu, oko očiju i usana, beživotnu kožu i onu pušašku. Byonik laser djeluje na kožu stimuliranjem njezine sposobnosti regeneracije i pomaže u obnovi oštećenih stanica. Kombinacija niskofrekventnih svjetlosnih impulsa i kisika koje koristi može pomoći u smanjenju upale, uklanjanju bakterija i regulaciji proizvodnje sebuma u koži.

Byonik laser djeluje na bakterije na nekoliko načina. Prvo, laserski impulsi stimuliraju proizvodnju kisika u koži, što stvara nepovoljno okruženje za rast bakterija. Zatim povećava se cirkulacija krvi u koži, što pomaže u uklanjanju bakterija i toksina. Byonik laser jedan je od najsavršenijih profesionalnih aparata za njegu kože iz još jednog razloga – uz sve navedene benefite, stimulira proizvodnju kolagena i regeneraciju kože, što iteako višestruko pomaže u sprječavanju daljnjih upala, nastanku akni i pomlađivanju vaše kože!

Kada se koristi za tretiranje akni, Byonik laser obično se koristi kao dio većeg tretmana za njegu kože. U nekim slučajevima, tretman Byonik laserom može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima za njegu kože, kao što su kemijski piling ili mikrodermoabrazija. Naravno, vrlo je važno u svoju dnevnu rutinu uključiti i pravilnu prehranu i dnevno kretanje, kao i korištenje najboljih i provjerenih proizvoda za njegu kože.


Pročitajte više o Byonik laseru i pomlađivanju kože (link na prijašnji blog) i nazovite nas odmah za konzultacije vaše kože. Možda ćete svoj termin čekati do mjesec dana, jer doista je sve veći broj žena i muškaraca koji prepoznaju centar Neoderm, našu strast i stručnost u inovativnim neinvazivnim tretmanima, no sigurna sam da će vam se interes, edukacija o vašoj koži i sam dolazak na tretmane primjećivati na licu godinama >> neoderm.hr

Comments


bottom of page