top of page

BERNARDA KREVETI I MADRACI ODUŠEVILI KARMELU VUKOV COLIĆ

Statistike pokazuju da veliki broj osoba ima problem s kralježnicom

bernarda madraci
foto Bernarda

Posjetili smo Bernarda krevete i madrace i naučili kako odabrati madrac i krevet za zdrav san! Statistike pokazuju da veliki broj osoba ima problem s kralježnicom, bolove u leďima, glavobolje a sve zbog spavanja na lošem madracu i jastuku.


Bernarda kreveti i madraci renomirana je i nagrađivana tvrtka, priznata u svijetu i kod nas koja tržištu nudi inovativni pristup u programima za objekte, djecu, nautiku a posebno se brine o kvalitetnom odabiru madraca i jastuka.

Za vrhunski anatomski jastuk Pospanko tvrtka i njezina vlasnica gospođa Bernarda višestruko su nagrađivani. I zvijezde emisije Celebrity Makeover žele zdravo spavati. Kako izgleda odabir kvalitetnog madraca i jastuka saznala je Karmela Vukov Colić te se oduševila njihovom kvalitetom i udobnošću.

Preko 25 godina iskustva u proizvodnji kreveta i madraca Bernarda Cecelja oplemenila je suvremenim znanstvenim inovacijama da bi nastali proizvodi koji osiguravaju dobar san za zdrav život. Svih ovih godina tvrtka posluje s izuzetnim indeksom rasta proizvodnje i ostvarenog prihoda, a dobit se reinvestira u nove inovativne projekte i proizvodnju. Posebno se među najvećim investicijama ističe izgradnja pogona za konfekciju spužve koji može obraditi cca 1.000 tona spužve godišnje. Poduzeće danas predstavlja kompletnu zaokruženu proizvodnju kreveta i madraca počevši od sektora tehnološkog razvoja i nabave, preko stolarije, šivaone, konfekcije spužve, montaže gotovog proizvoda i prodaje, na oko 21.000 m2 proizvodnog prostora.

Najveći kupci tvrtke Bernarda dans su veliki turistički lanci poput hotela Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariot, Radison, Antunović, Dubrovnik, Excelsior, Falkensteiner i brojni drugi. Potvrdu uspjeha gospođa Bernarda dobila je brojnim nagradama: proglađenjem viteza inovatorstva 2012. godine na Briselskom sajmu inovatorstva INNOVA, Zlatnoj kuni Hrvatske gospodarske komore te redom Danice Hrvatske - likom Nikole Tesle, za osobite zasluge u izumiteljstvu. >> bernarda.hr

bottom of page