top of page

BEBIVITA PROJEKT UMJETNOST ŽIVOTA

Napišite poruku svojem djetetu za budućnost

Postanite sudionici umjetničkog djela, tako što ćete napisati poruku svojem djetetu za budućnost. Osim što će vaša poruka biti pretočena u umjetničko djelo, ostat će dostupna kao trajna uspomena - poručili su iz Bebivita Hrvatska, lidera u proizvodnji zdravih i ukusnih proizvoda za djecu te detaljno objasnili o kakvom se projektu radi


- Mnoge stvari o kojima majke razmišljaju kada dobiju dijete, nikada ne izgovore na glas. Želje, nadanja, strahovi, tiha sanjarenja, ostanu tako zauvijek skriveni u nama. Ponekad niste ni svjesne da svaka lijepa riječ koju uputite svojem djetetu, formira u njemu stabilnost, osjećaj pripadnosti, sigurnosti i ljubavi i baš zato, baš ovim projektom, želja nam je potaknuti vas da napišete svoje izrečene i neizrečene misli i poruke koje želite uputiti svojem djetetu, a koje će vaše dijete pročitati možda već sutra, a možda tek za 5, 10 ili više godina i tako primiti trajnu uspomenu svoje majke - poziv je Bebivite svim roditeljima.

Poslane roditeljske poruke bit će korištene kao inspiracija za izradu skulpture pod nazivom Umjetnost života koju će izraditi akademski kipar Denis Krašković, koji je i autor poznate skulpture "Kit" na jezeru Jarun u Zagrebu. Bebivita će skulpturu inspiriranu porukama donirati Muzeju grada Šibenika, gradu koji je već 60 godina mjesto održavanja Međunarodnog festivala djeteta, gdje će skulptura postati dio stalnog postava muzeja. Poruke će biti sažete i u virtualnom svijetu, te ćete im uvijek moći pristupiti online i pokazati ih svojim mališanima.


Kako ostaviti poruku

Kliknite na link PRIJAVA koji će vas odvesti do jednostavne forme koju je potrebno ispuniti i jednim klikom poruka će stići na svoje odredište. Poruke šaljite do 10.09.2020. godine


Što poručiti svome djetetu

Razmislite i zapišite što biste poručili svojem djetetu za budućnost. Kojim biste ga riječima podržali na njegovom putu. Koju biste misao darovali svojem djetetu da ga prati i snaži u životu. Svaka mama ima neku svoju mudrost života i svaka je od njih neprocjenjiva. Poruka koja vam prva padne na pamet, zasigurno je najiskrenija i najbolja, ali ako vam baš nikako ne ide i treba vam inspiracija, niže pročitajte neke od poruka koje bi vas mogle potaknuti…Bebivita razumije važnost građenja i zato svakoga dana proizvodi kvalitetnu hranu za djecu, kako bi imali sve što im treba da narastu zdravi i snažni.

bebivita hrvatska, gossip promocija

bottom of page