top of page

BAUHAUS BOŽIĆNE DEKORACIJE DOSTUPNE NA KLIK

Kreirajte svoju božićnu bajku

Svjetlucave, raskošne, jednostavne, posebne, crvene, zlatne, srebrne...sve što možete zamisliti u kategoriji božićne dekoracije, pronaći ćete na bauhaus.hr Božićna ponuda u Bauhaus-u nudi vam savršeno božićno drvce, ukrase za drvca, božićne kuglice, božićne figurice, božićne grilande i božićnu rasvjetu, a među stotinama proizvoda koje u toplini svoga doma možete pregledavati satima, pronaći ćete setove kuglica, ukrase za drvce u obliku vila, jelena, Bambija, pahuljica, zvončića, češera i brojnih drugih.

Plastična božićna drvca pronaći ćete u zelenoj, bijeloj i zlatnoj boji, različitih visina, sa postoljem i bez, sa LED rasvjetom ili bez nje, a možete birati između njih preko 70 vrsta. Za ukrašavanje svog dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, oduševit će vas bogata ponudu božićnih figura poput Djedova Božićnjaka, Vilenjaka svih oblika i vrsta, anđela, božićnog sela, Orašara i brojnih drugih.

Zašto ove godine ne biste napravili (nove) jaslice i postavili ih ispred bora? U Bauhausu potražite mnoštvo ukrasnih figura za jaslice kao što su Marija, Josip, mali Isus, tri kralja i životinje. A volite li u svome domu, na balkonu ili drvetu u dvorištu imati božićnu rasvjetu, razgledajte ukrase poput svjetlosnog jelena, LED svjetlosnog zvona, svjetleće zavjese, velikog svjetlećeg snjegovića, lanaca, zvijezda i brojnih drugih božićnih ukrasa >>> bauhaus.hr


bottom of page