top of page

BAŠ NAŠ FESTIVAL ČEKA VAS NA PLATOU GRADEC

Omiljeni proljetni zagrebački festival nudi ritam salse i latin jazza te ukusnu gastro ponudu

Sve do kraja lipnja, 25.6. na Platou Gradec vladat će sjajni koncerti, ukusna streefood hrana, šarena pića i „photo zone“ koje će osvajati Instagram. U Zagreb se vraća Baš Naš festival! a trajat će čak 31 dan. Svima koji se vesele rasplesanim proljetnim i ljetnim noćima, organizatori poručuju: dođite i uživajte!

Čast da otvori poznatu „tvornicu zabave“ pripala je Cubismu. Uz dobar ritam salse, latin jazza i omiljene hitove ovog najveselijeg hrvatskog sastava, na otvorenje je došao veliki broj posjetitelja pa i onih poznatih lica i influencera - Rene Bitorajac, Antonija Blaće, Ana Maras Harmander, Petra Kraljev, Nevena Rendeli, Lucija Lugomer, Ana Begić Tahiri, Petra Kurtela i brojni drugi.

Najljepši pogled na Donji grad već je dobro znana kulisa ovog festivala, a prepoznatljivi rooftop barovi i lounge zone ovog će proljeća zaživjeti u posebnim bojama i kreacijama. U idiličnoj atmosferi, ispod šarenih zastavica, Plato Gradec zasjat će u punom sjaju i s nekim, do sad neviđenim detaljima, a u Atriju Klovićevih dvora sakrit će se romantični pop up bar.

Dobro je poznato da na samom krovu grada, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. Ove godine, gastro doživljaj bit će još posebniji, jer osim poznatih streetfood delicija i zalogaja za kojima se uvijek stoji u redu, Baš Naš ugošćuje tri poznata hrvatska chefa. Mario Mandarić i Marko Palfi sjajnu će gastronomsku ponudu još dodatno začiniti. Posebno birane namirnice, popularna azijska jela te inovativni, posebno kreirani obroci tek su dio njihove priče koju su odlučili ispričati baš na Baš Naš festivalu. Naravno, i brojni barmeni svojim će recepturama omiljenih ljetnih pića pratiti jelovnik i ponudu festivala.

Izlazak s prijateljima? Afterwork druženje? „Izlet“ u grad s ekipom ili djecom? Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom #GoreJeBolje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera ove gornjogradske oaze garantiraju dobar provod. Baš Naš možda ima samo dvije riječi, ali nudi tako puno događanja, zabave i uspomena! Program festivala možete pratiti na službenoj Facebook stranici kao i na Instagram profilu. Vidimo se!

bottom of page