top of page

BARBARI KOLAR DALI TUŽNU KRITIKU

TV voditeljica pokazala novu haljinu i naušnice

TV voditeljica Barbara Kolar pokazala je mršavu liniju i novu haljinu, no jedna joj je pratiteljica poručila - Omatorila si moja Barbi. U prijevodu, 'ishlapjela, oslabila, ostarila'.

Drugi Barbarini fanovi imali su pak sasvim suprotne komentare - Kraljice HTV-a veliki vam pozdrav. Prezgodna i divna. Izgledaš super. Lijepa si i sexy. Svaki put sve ljepša. Značiiii... super fotka, predivna ti!!! Wow! Absolutely gorgeous! Oduvijek posebna i jedinstvena. Još i ljepša uživo.


Kolegica Antonija Blaće poručila joj je da je komad, dok je Ivana Plechinger konstatirala - Predivna. Mnogi godine broje unaprijed, a ti unatraške.

Inače, Barbara je ove godine navršila 50 godina, a brojne gledatelje iznenađuje vitkom linijom i održavanjem kilaže. - Smršavi 20 kilograma, pa ih nadoknadi, a onda sve ponovno. I tako cijeli život. Pokušavala je s raznim dijetama, napravila je test intolerancije na hranu, hoda po desetak kilometara u danu, ali protiv gena se ne može boriti. Svi joj se kilogrami vrate čim malo popusti u režimu. Trenutačno je u dobroj fazi, a postigla ju je uz veliko odricanje - od ožujka 2018. nije pojela ništa od ugljikohidrata - napisao je Jutarnji list. barbara kolar godine, barbara kolar dijeta, tračevi o poznatima

bottom of page