top of page

BARBARA KOLAR SANDALAMA PO KAMENJU

Javila se i Gorska služba spašavanja

TV i radijska voditeljica Barbara Kolar ovoga je ljeta puno putovala, i to od Međimurja do Grčke. Fit liniju pokazala je pozirajući u kupaćem na kamenju usred Lastovskog otočja, odakle je zahvalila prijateljici na fotografiji- Kad već imamo paparazza u razvoju u ekipi...Konačno godišnji! I more, i sunce, i palme, i ribice… samo nisu stali u fotku.

Iako je godišnji iskoristila kako bi što manje vremena imala šminku i frizuru, Barbara se za neke izlete ipak odlučila 'skockati'. Tako je za šetnju na brdo na Lastovu izabrala plavu haljinu sa bijelim točkicama i sandale - Sandalom po kamenju - poručila je uz sliku, na što je Saša Lozar odmah reagirao - Gorska službo spašavanja, bacite pogled tu i tamo.

Istog trena, javila se ekipa iz GSS-a sa šaljivom porukom - Saša, šaljemo ekipu na Lastovo.


- Ljepotom po kamenju - dodala je Vanna, a mnogi drugi su komentirali kako je haljina stvarno top.

Nakon Lastova, Barbara je otputovala u Split, gdje je sjela pored palca biskupa Grgura Ninskog i izjavila - Ne trudite se neko vrijeme oko Grgura, bit će prezauzet mojim željama.


- Oprezno s njim. Meni je sve ispunio - poručila joj je kolegica Karmela Vukov Colić, a o kakvim se točno željama radi, tek ćemo doznati.

Comments


bottom of page