top of page

BARBARA KOLAR POSEBNO SRETNA: VOLIM TE BUDALO MALA

Nabacila osmijeh od uha do uha

TV i radijska voditeljica Barbara Kolar (50) već godinama oduševljava svojim izgledom. Nakon dijete u kojoj prema nekim izvorima ne jede ugljikohidrate, Barbara se doslovce preporodila i danas izgleda poput djevojčice. A što ju je posebno usrećilo prošloga tjedna, otkrila je ovom fotografijom


- Raspoloženje za petak: volim te budalo mala. Jedna iz vremena kad smo se Lola i ja slično češljale. I da, bas mi je krivo sto se ne sjećam imena fotografa koji je to snimio za neke novine “iz regiona”. Ako on pamti - nek se javi da ga potpišem! - poručila je vesela Barbara


- Baš sa šiškama top mlađa, slađa. Zgodne curke! Super šiške - komentirali su Barbarin 'stari' izgled njeni fanovi


Danas, potpuno drugačija priča. Barbara je obukla dugu elegantnu haljinu i pokazala frizuru sa plavim uvojcima bez šiški. - Divna si. Preprepredivno! Haljina, fotka, model! Divna haljina i divna Barbara. Ovo je za pljesak. Mrak i svjetski! - dodali su fanovi.


A nevezano za posao i fotografiranje po Zagrebu, Barbara je svima poručila koliko joj nedostaju putovanja...


- Plan za dan: hrvanje s krokodilima. Skoro pa mi ih dođe žao. Super uspomene s tajlandske avanture uz prijateljicu, negdje u ovo vrijeme prije 6 godina. Želim putovati - napisala je pred par dana, a kolega Saša Lozar je dodao - Totalno ti.


- Saša, haha, je l’ da? Htjela sam napisati nešto u stilu “kad uhvatiš krokodila za...” (obrati pažnju na desnu ruku). Ali nekad kao tak privid finoće volim održati - odgovorila mu je Barbara.

Comments


bottom of page