top of page

BARBARA KOLAR POKAZALA ZAVIDNI STRUKIĆ

Pokrenula i novi projekt koji već oduševljava žene

Ambiciozna TV voditeljica Barbara Kolar ušla je u 50-tu godinu života, a izgleda kao 20-godišnjakinja. Svoju je liniju zahvaljujući posebnoj dijeti dovela do savršenstva, a otkrila je i kako se osjeća fantastično. Navodno Barbara ne jede ugljikohidrate kao što su tjestenina i riža, jer je shvatila da škode njenom tijelu. Što god radi, očito djeluje, a njezin izgled pohvaljuju i brojni pratitelji

- Crna kraljica 1,2,3!!! Glam shopping s najboljom Natašom Svekler - izjavila je voditeljica nedavno, kada je isprobavala dugu crnu večernju haljinu i tom prilikom pokazala uski struk. - Lijep ti je out fit i još kada te našminkaju biti ćeš će - će! Barbara, znači predivna si. Divna. Haljina je mrak - komentirali su mnogi, a kolegica Ida Prester dodala - Koji strukić!


- To me priroda počastila, za promjenu - odgovorila joj je Barbara.


- Ajajajajjjjjj. Aaaaaa daaaaa. Uuuuuu top - poručile su Vanna, Jelena Lešić i Marijana Batinić

Koliko uživa u svom 'novom tijelu' Barbara je pokazala i tijekom modnog snimanja u hotelu Esplanada, kada je ponosno prošetala mini haljinu. - Koja figura, svaka čast! Ajme Barabara izgledaš WOW! Barbara, bas te je užitak pogledati, divna si - komplimentiraju joj brojni gledatelji, kolege i fanovi.

Inače, Barbara je nedavno pokrenula kulinarski blog spoonfulof.life na kojem sa prijateljicom Aleksandrom Obestar, inače pedijatricom u Ljubljani, objavljuje zanimljive recepte - Naše su kuharske navike (ona kuha svakodnevno za trojicu muškaraca, ja sam za štednjakom samo kad to doista želim), gurmansko nasljeđe (njezino bugarsko, moje mađarsko), stilovi i estetike različiti. Obje ipak iskreno vjerujemo da su dijeljenje obroka s onima koje voliš i upoznavanje novih ljudi i zemalja među najvećim životnim zadovoljstvima. Ako vam je hrana više od običnog goriva, ako uz okuse vežete priče, osjećaje, uspomene – na pravom ste mjestu. Ova je stranica nastala iz težnje da dvije amaterske kuharice u najboljim godinama usmjere svoju zatomljenu kreativnost i okušaju se u nečemu novom. Vjerojatno nećemo iz temelja uzdrmati vaše kulinarske spoznaje, no obećajem da ćemo s radošću svoje uspjehe i poraze u kuhinji ponuditi kao inspiraciju. Možda svijetu doista nije trebao još jedan food & lifestyle blog. Ali trebao je nama. Pa ćemo nastaviti grabiti život punom žlicom - opisala je Barbara svoj novi projekt.

bottom of page