top of page

BARBARA KOLAR: OVAKO IZGLEDA KAD TATA SLIKA

Sreća u obiteljskom vrtu

- It takes a Village! Genijalna Matea Smolčić napravila je divne profi fotke za Delight Luxury kolekciju odijela koje ste, vjerujem, svi vidjeli! Mene neopisivo zabavljaju ovi #behindthescenes momenti pa evo dijelim još malo. Kad već pravo proljeće oklijeva, nek ga je barem u bojama odjeće - izjavila je nedavno TV voditeljica Barbara Kolar i pokazala fotografije iza scene, na kojima se smije

- Jako, jako lijepo odijelo. Lajkam. Uaau super ti stoje. Lijepa boja...i jako ti lijepo stoji...Prekrasna si - poručili su joj fanovi.


U trenucima kada ne snima modne editorijale i razna događanja, Barbara radi odlazi u obiteljski vrt u Čakovcu, gdje je njezin tata snimio preslatke obiteljske fotografije


- Sezona božura jos traje! A iz priloženog je vidljivo kako autor fotke (moj tata, 83) misli da je na Instagramu biti barem počešljana, ako ne i našminkana precijenjeno - poručila je iz vrta.


- Predivni! I ti i božuri! - poručila joj je kolegica Karmela Vukov Colić, dok joj je Vanna poslala srce. - Tata je u pravu i zato si baš kao curica ispala. Veliki pozdrav za tatu! Kao djevojčica si na ovoj fotografiji. Samo prirodno u prirodi. Predivna slika. Ali ako je iz Međimurja onda su to katruze, a ne božuri. Tata ima pravo. Ajme predivno! Ajme predivno i super si. Osjetim miris božura. Obožavam ih!! Predivna fotka, blago tebi kad te tata još može slikati (pa i bez šminke i frizure), uzivajte. Raj na zemlji. Takva si naljepša - komentirali su brojni fanovi.


Lijepa Barbara posljednjih je godina svoju liniju dovela do savršenstva, što svakodnevno primjećuju svi koji je ugledaju.


Comentários


bottom of page