top of page

BARBARA KOLAR: OBITELJ MI JE NAMIJENILA DRUGAČIJI ŽIVOT

A ona želi biti na televiziji

50-godišnja TV voditeljica Barbara Kolar posve je promijenila životni stil i u kratkom roku izgubila velik broj kilograma. Danas izgleda mlađe no ikada, a isto primjećuju njeni brojni pratitelji - Jako lijepa naša Barbara. najbolja si. Voditeljica na svijetu. Lipotica si mi uvik bila, pa i sada. To ja zovem zgodna i elegantna žena! Divno izgledaš!


Jedna joj je pratiteljica uputila duhovit komentar - Koja ljepota, koji strukić a dobre ruke!! Pa ja bi bankrotirala da tak izgledam, samo bi se rihtala i hodala po dućanima, a Barbara joj je odgovorila - Haha, baš si me nasmijala, pravi ženski komentar. Znaš što mene spašava? Što sam zadovoljnija sobom to sam zahtjevnija prema odjeći.

Barbara trenutno vodi popularni show Zvijezde pjevaju, gdje je možemo vidjeti u dugačkim i uskim haljinama koje naglašavaju njenu vitku liniju. U vođenju tog HRT showa uživa već godinama, ruku po ruku sa dobrim kolegom i prijateljem Duškom Ćurlićem. S njime je u kolovozu vodila i Pula film festival, kada je poručila - Sve je neobično - i termin i malo ljudi u Areni. Ali Pula film festival vrti filmove i 67. put! Veseli me sto smo Duško i ja tu malo pomogli

A kada je nedavno posjetila svoju obitelj u Čakovcu, sve je iznenadila izjavom kako, prema željama njenin najbližih, nije trebala biti diplomirana veterinarka a zatim TV i radijska voditeljica - Deda je htio da budem lovac. Tata da budem ribolovac. Ali sve je samo na prigodnim čizmama ostalo.


- Čizme i pas. Dobar preduvjet za lov....tartufa. Svugdje lijepo, doma najljepše. Čizme sa veterine - komentirali su fanovi. barabara kolar dijeta 2020, barbara kolar godine, barbara kolar dečko

Commenti


bottom of page