top of page

BARBARA KOLAR: NA OVOJ SAM FOTOGRAFIJI PRAVA JA

Vanna se složila sa voditeljicom

Popularna TV i radijska voditeljica Barbara Kolar rado dijeli fotografije sa brojnih poslovnih angažmana i televizije, a također i privatnih druženja. Tako je nedavno prisustvovala krstitkama, pa se našalila na vlastiti račun - Bila sam na krstitkama u zoološkom! Malom navijaču Juventusa mama i tata nisu dali da se slika sa mnom (jer se valjda priča da gospođa kvari djecu), pa je kaširanac Martyu u čast morao poslužiti! Hvala Damir Hoyka što si to ovjekovječio! I da, sretan 96. rođendan Zagreb Zoo.


Od kada je promijenila režim prehrane, Barbara je intenzivno smršavila zbog čega neprestano prima komplimente svojih fanova - Predivna žena, volim promatrati put kojim kročite. Lijep pozdrav. Barbi, izgledaš zanosno! Hollywood! Pre, pre, predivnaaaa!! Pametna, lijepa, elokventna, upućena u svaki detalj razgovora. Predivno izgledaš kolegice.


Nakon fotografiranja na Gold FM radiju, podijelila je fotografiju na kojoj se ističe njena besprijekorna linija

- Još jedna iz crno-bijelog ciklusa koji je Dora fotkala za Gold FM. Baš sam si nekako “ja” na toj fotki - iskreno je prokomentirala, a pjevačica Vanna je dodala - Jesi! - Odlična je fotka. Baš si ti. Ja bi tu na osobnoj i putovnici! Bome jesi. Izvrsna. The best of the best. To je to...Wooow!


Comments


bottom of page