1/1

AQUA DOME TERME: ISKUSTVA KOJA SE NE ZABORAVLJAJU

Čudesna 200 godina stara koliba očarat će vas pogledom

- Uživao sam u svom iskustvu s uslugom plaćanja računa. U termama Aqua Dome je bio moj prvi put da kupujem i ulažem Bitcoin, i iako je definitivno bilo nekih pogrešaka s moje strane, njihova korisnička podrška bila je izvrsna i sve je učinila prilično bezbolnim, a na kraju od svega sam dobio svoju potpunu zaradu! Nevjerojatna lokacija - oduzima dah...Ovo nam je četvrti put ove godine i Aquadome nas nikad nije razočarao! Izvrsna hrana, ljubazno osoblje, prekrasna lokacija, luksuzne sobe i još mnogo toga. Također za naše dvoje djece (skoro 6 godina i 4 godine) ovdje ima puno zabave. Dječji bazen, animacija, dječji bife...Ako ste jednom bili ovdje, više nikada ne želite otići negdje drugdje..prekrasno mjesto s pogledom na planine i jako prikladno za obitelj - samo su neki od brojnih komenatara na predivne terme AQUA DOME u Austriji

Smještene u prekrasnoj prirodi doline Ötztal, okružene mirnom veličanstvenošću planina, ove terme stvaraju atmosferu koja wellnessu daje novu dimenziju. U njihovom superiornom hotelu AQUA DOME Tirol Therme Längenfeld sa 4 zvjezdice, pronaći ćete unutarnji mir i novu snagu. Dopustite da vas odnese u jedinstveni svijet termalnih kupki i sauna, a zatim prošetajte futuristički dizajniranim hodnikom s kućnim ogrtačem izravno u hotel.


Prepustite se kulinarskim užicima i udobno se smjestite u jednoj od preko 200 soba i apartmana: prirodni materijali, obilje drva i toplih nijansi učinit će da se osjećate ugodno i opušteno u modernom alpskom ambijentu. Uronite svoja osjetila u elementarnu ljepotu i revitalizirajte svoje tijelo i dušu.

Ako volite šetnje u prirodi i planinarenje, možete provesti noći i dane istražujući planinu Ötztal i slobodno udisati svježi alpski zrak. Daleko najbolje "planinsko vrijeme" provest ćete u šetnjama s vodičem, iznajmljivanjem bicikala i vozeći se planinskom željeznicom. Ako se više 'kućni tip', uživajte u Zero Gravity doživljaju termalne vode. Snaga termalnih voda pomoći će vam da se opustite i zaboravite na sve brige. Usudite se osjetiti lakoću slobodnog pada!

Za sve željne novih adrenalinskih pustolovina, za vas će zimi organizirati privatnu turu skijanja po Alpama, a ljeti let helikopterom. Možda najnevjerojatnije za doživjeti je skijanje spustima, nakon čega vas vode do 200 godina stare kolibe Gampe Thaya, gdje dobivate pravi Alpski doručak usred prekrasne alpske panorame. Uživate u prefinim domaćim džemovima, seljačkom maslacu, domaćme kruhu, slanini i dimljenoj kobasici lokalne mesnice te siru od tirolskog sivog goveda. Na kraju dana, posebna iskustva su ona koja pamtimo cijeloga života, a ova vrijedi pogledati! >> aqua-dome.at