top of page

AQUA DOME TERME: ISKUSTVA KOJA SE NE ZABORAVLJAJU

Čudesna 200 godina stara koliba očarat će vas pogledom

- Uživao sam u svom iskustvu s uslugom plaćanja računa. U termama Aqua Dome je bio moj prvi put da kupujem i ulažem Bitcoin, i iako je definitivno bilo nekih pogrešaka s moje strane, njihova korisnička podrška bila je izvrsna i sve je učinila prilično bezbolnim, a na kraju od svega sam dobio svoju potpunu zaradu! Nevjerojatna lokacija - oduzima dah...Ovo nam je četvrti put ove godine i Aquadome nas nikad nije razočarao! Izvrsna hrana, ljubazno osoblje, prekrasna lokacija, luksuzne sobe i još mnogo toga. Također za naše dvoje djece (skoro 6 godina i 4 godine) ovdje ima puno zabave. Dječji bazen, animacija, dječji bife...Ako ste jednom bili ovdje, više nikada ne želite otići negdje drugdje..prekrasno mjesto s pogledom na planine i jako prikladno za obitelj - samo su neki od brojnih komenatara na predivne terme AQUA DOME u Austriji, sa kojima se itekako moramo složiti!

Smještene u prekrasnoj prirodi doline Ötztal, okružene mirnom veličanstvenošću planina, ove terme stvaraju atmosferu koja wellnessu daje novu dimenziju. U njihovom superiornom hotelu AQUA DOME Tirol Therme Längenfeld sa 4 zvjezdice, pronaći ćete unutarnji mir i novu snagu. Dopustite da vas odnese u jedinstveni svijet termalnih kupki i sauna, a zatim prošetajte futuristički dizajniranim hodnikom s kućnim ogrtačem izravno u hotel.


Prepustiti se možete i kulinarskim užicima i udobno se smjestiti u jednu od preko 200 soba i apartmana: prirodni materijali, obilje drva i toplih nijansi učinit će da se osjećate ugodno i opušteno u modernom alpskom ambijentu. Uroniti u svoja osjetila u elementarnu ljepotu i revitalizirati svoje tijelo i dušu, na ovom je mjesto nevjerojatno prirodno!

Ako volite šetnje u prirodi i planinarenje, možete provesti noći i dane istražujući planinu Ötztal i slobodno udisati svježi alpski zrak. Daleko najbolje "planinsko vrijeme" provest ćete u šetnjama s vodičem, iznajmljivanjem bicikala i vozeći se planinskom željeznicom. A ako se više 'kućni tip', uživajte u Zero Gravity doživljaju termalne vode. Snaga termalnih voda pomoći će vam da se opustite i zaboravite na sve brige. Usudite se osjetiti lakoću slobodnog pada!

Za sve željne novih adrenalinskih pustolovina, za vas će zimi organizirati privatnu turu skijanja po Alpama, a ljeti let helikopterom, što je jedan od top doživljaja koji možete doživjeti! Možda najnevjerojatnije za doživjeti je i skijanje spustima, nakon čega vas vode do 200 godina stare kolibe Gampe Thaya, gdje dobivate pravi Alpski doručak usred prekrasne alpske panorame. Uživate u prefinim domaćim džemovima, seljačkom maslacu, domaćem kruhu, slanini i dimljenoj kobasici lokalne mesnice te siru od tirolskog sivog goveda mm. Na kraju dana, posebna iskustva su ona koja pamtimo cijeloga života, a ova vrijedi pogledati! >> aqua-dome.at


コメント


bottom of page