top of page

ANTONIJA BLAĆE 'ZAPALILA' U CRVENOM

Dobila nekoliko tisuća lajkova

Popularna TV voditeljica Antonija Blaće oduvijek je bila jedno od najsimpatičnijih lica na malim ekranima. Zbog toga ne čudi da danas, što god Tonka napravi i osmisli kao vlastiti projekt, naiđe na brojne komplimente i pohvale. Njezina knjiga #LjetoBezParea već se naveliko traži, a od nedavno se može kupiti i na Abrakadabra shopu


- Koliko puta ste sami sebi rekli "od ponedjeljka idem na dijetu"? A koliko puta ste odustali ? Nemojte se zbog toga gristi, postoje jednostavnije i lakše metode s kojima ćete skinuti koji kilogram i biti zadovoljniji sami sa sobom - poručuje Antonija. A da doista izgleda bolje no ikada, pokazala je nedavno, kada je obukla crveno odijelo i 'zapalila' internet

- Wow! Opa. Ljepoto. Krasna si. Toooop. Moja omiljena boja. Bome stoji ti ko saliveno, divna - komentirali su njen novi look brojni kolege i fanovi, a srca i vatrice poslali su joj Nevena Rendeli, Ida Prester, Andrea Andrassy i Ana Begić.

foto Instagram


A kada ne priprema nove epizode Gospodina Savršenog i Život na vagi, Antonija slobodno vrijeme najviše voli provoditi u društvu supruga Hrvoja i kućnog ljubimca.


Popodnevni spavanac najbolji je u društvu najboljeg prijatelja, a o tome Antonija ovako govori - Psi su obitelj. - Draga Antonija tako ja spavam već 4 god. samo sto moja Tia ima 55kg (cane corso). Često se "ukočim" od spavanja - poručila joj je jedna pratiteljica.

Comentários


bottom of page