top of page

ANTONIJA BLAĆE SE NAVELIKO PRIPREMA ZA LJETO

Pokazala što se 'mora' raditi za fit tijelo

Popularna Antonija Blaće, koja je široku javnost veselila svojim vođenjem showa Big Brother, danas je producentica te popularnije emisije, kao i showova Život na vagi te Gospodin Savršeni. Simpa Tonka ima pune ruka posla kada je u pitanju njezin posao, dok se privatno fokusirala na intenzivno treniranje

foto Instagram


Svoje je fanove nasmijala videom u kojem biciklira u teretani te podiže utege, dok na glavi nosi zdravu brokulu - Realnost ljeta bez parea - poručila je znakovito, što bi značilo da se za savršenu liniju treba 'pomučiti', vježbati i jesti zdravo. Video je jako pjevača Luku Nižetića, koji je inače poznati zagovornik zdrave prehrane i vježbanja.


- Brokula nikad bolje nije izgledala. Skroz si popiz... A zamisli Vakulu s tim... vakula brokula. Vrlo slatka Antonija. Kakva zgodna brokula!!!!! Dakle, koji si ti smijeh. Al hvala ti, treba nam svima! Lito ide mala - neki su od komentara.


- A kada ne trenira i kreativno osmišljava nove zgode junaka TV emisija, Antonija voli šetati sa svojim kućnim ljubimcem, kojem je vrlo prvržena. - Nista ljepse nema od toga kad čovjek voli i vodi brigu o životinjama. Na prvoj slici mi Charlie izgleda kao da je vidio nešto što nije smio. Jao života ti ustani sa pločica, prehladit ćeš guzicu. Prekrasanog psa imaš, moj je nažalost prije 4 dana otišao zauvijek, imao je skoro 15 god., ljubav najveća - javili su se Antoniji njeni fanovi, a na posljednju, tužnu vijest njene pratiteljice, Tonka je suosjećajno pitala - Joj Nensii tužno, kako si?

bottom of page