1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ANTONIJA BLAĆE PRIMILA BROJNE ČESTITKE

Presretna voditeljica

Šarmantna TV voditeljica i producentica Antonija Blaće, nedavno je sa kolegicom Nevenom Rendeli uživa u poznatom hotelskom resortu, a nakon partyja ju je pitala - Na pravom smo plejsu. Nevena, koja nam je sljedeća destinacija? - Hm, hm teško je odlučiti - poručila joj je Rendeli.

Nekoliko dana prije druženja sa kolegicom, Antonija je uživala u Šibeniku, u kojem je pokazala novo crveno odijelo - Isprid “moje katedrale”. Slavimo 10 godina osnutka društva “Juraj Dalmatinac”. To su vam oni koji su obnovili sve gradske tvrđave. Sretan rođendan. Ima entuzijasta. Prezivjet ćemo! Hvala Krie Design na odijelu - poručila je veselo


Tonka je presretna i što se vratila na male ekrane - Samo izgledamo opasno, mekog smo srca! Dame i gospodo....prijavite se, dođite nam, imamo gomilu darova! DOĐI, POGODI, OSVOJI!

Antonija se pohvalila i kako intenzivno vježba te je podigla čak 75 kilograma utega, svoju najveću kilažu dosad. - Ponosna sam na sebe što sam se i jutros rano probudila, spremila stvari za cijeli, jako dugačak radni dan, torbu za trening i unatoč kiši i velikoj želji za ostajanjem u krevetu - nisam odustala! - otkrila je kako se osjeća.

A da dobar osjećaj prati i dobar uspjeh, Antonija je pokazala držeći dva ogromna buketa koje je primila za svoj 42. rođendan. Stotine čestitki dobila je od kolega - Renea Bitorajca, Nine Badrić, Janka Popovića Volarića, Dalibora Petka, Bojane Gregorić, Mate Jankovića, Ane Begić, Ive Radić, Antonije Stupar Jurkin i Leone Paraminski, koji su joj poželjeli sve najbolje.