1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ANTONIJA BLAĆE PORUČILA: 9.MJESEC JE NAJLIPŠI

Žene se oduševljeno složile

TV voditeljica i producentica Antonija Blaće (40) koju najviše pamtimo po vođenju Big Brother showa, pojavila se u širokoj košulji i japankama te poručila - Najlipši ti je deveti i deseti misec

Mnoge žene odmah su se oduševljeno složile - Istina. Ti si top. Taman tako! Može se još kupat a nema gužve. Prekrasna meni uvijek naj!! A takvu kosulju - haljinu tražim već dugo.


Vrijedna Antonija ove se godine nauživala mora, ali i posla oko mora. Sve je iznenadila uključivanjem u ribarenje, što je za nju bilo fenomenalno iskustvo - Doživljaj za pamćenje i to bas na moj zadnji dan na moru. Hvala braći Luki i Anti sto su mi priuštili ovo iskustvo i pokazali kako sve na koči funkcionira. Nisam nikad prije bila. Bilo je tu neelegantnih preskakanja s broda na brod, lopata, kašeta, leda i mreža. Svakako iskustvo za pamćenje!!! - poručila je veselo i pokazala kako izgleda rad na ribarici.

Posljednjih dana popularna Tonka uživa sa suprugom Hrvojem Brlečićem u njihovom stanu u Zagrebu, u kojem je uredila i poseban kutak za knjige unutar bijelog zida.