top of page

ANTONIJA BLAĆE PORUČILA: 9.MJESEC JE NAJLIPŠI

Žene se oduševljeno složile

TV voditeljica i producentica Antonija Blaće (40) koju najviše pamtimo po vođenju Big Brother showa, pojavila se u širokoj košulji i japankama te poručila - Najlipši ti je deveti i deseti misec

Mnoge žene odmah su se oduševljeno složile - Istina. Ti si top. Taman tako! Može se još kupat a nema gužve. Prekrasna meni uvijek naj!! A takvu kosulju - haljinu tražim već dugo.


Vrijedna Antonija ove se godine nauživala mora, ali i posla oko mora. Sve je iznenadila uključivanjem u ribarenje, što je za nju bilo fenomenalno iskustvo - Doživljaj za pamćenje i to bas na moj zadnji dan na moru. Hvala braći Luki i Anti sto su mi priuštili ovo iskustvo i pokazali kako sve na koči funkcionira. Nisam nikad prije bila. Bilo je tu neelegantnih preskakanja s broda na brod, lopata, kašeta, leda i mreža. Svakako iskustvo za pamćenje!!! - poručila je veselo i pokazala kako izgleda rad na ribarici.

Posljednjih dana popularna Tonka uživa sa suprugom Hrvojem Brlečićem u njihovom stanu u Zagrebu, u kojem je uredila i poseban kutak za knjige unutar bijelog zida.

bottom of page