top of page

ANTONIJA BLAĆE OTKRILA KOJU ĆE HRANU DUGO PAMTITI

Vodi novi TV show Dođi, pogodi, osvoji

TV voditeljica Antonija Blaće prošlog je vikenda uživala u Istri i pokazala nam koja je sve jela isprobala u društvu supruga Hrvoja - Ide vikend… uskoro novi izlet po lijepoj našoj, a do tad još razmišljamo kako nam je lijepo bilo u općini Kršan i koliko su nas lijepo ugostili, sto smo sve vidjeli i kako smo se vratili sa barem kilom više. Preporučam od srca.

Njeni brojni fanovi komentirali su kako se lijepo jede, te ih pozvali da uskoro posjete i Antonijin rodni Šibenik te Slavoniju. Na izlet su sa sobom poveli i kućnog ljubimca, psa kojeg je Tonka iz ljubavi nazvala - Manipulator.


Inače, voditeljica je trenutno vrlo zauzeta vođenjem novog TV showa na RTL televiziji "Dođi, pogodi, osvoji", koji je već osvojio brojne Hrvate i Hrvatice. Svi se mogu uključiti, a cilj je pogoditi točne cijene određenih proizvoda, kako bi se osvojile glavne nagrade.

- “It’s a wrap” za danas. Jaaaako dug dan na setu, ali sve je bilo top! Baj d vej- svaka čast svim bojama ali #blackoutfit mi je uvijek naj. I na njega najljepše paše nakit (naušnice)! - izjavila je nakon što je odradila jedno snimanje, odmarajući se u garderobi.

Comentários


bottom of page