top of page

ANTONIJA BLAĆE: DOSTA JE BILO ZEZANJA

Tko je krenuo sa novogodišnjom odlukom

- Samo vas podsjećam… možda se uklapa u vaše novogodišnje odluke. #LjetoBezParea opet kreće! Brzi i jednostavni recepti, sve zamke u koje upadamo kada želimo skinuti koju kilu i jednostavan princip odabira namirnica i količine istih - poručila je nedavno Antonija Blaće i tako nas podsjetila na svoju knjigu o mršavljenju i prelasku na zdrav način života.

Popularna voditeljica našalila se i dodala kako je bilo dosta zezanja te pitala fanove jesu li krenuli u novogodišnju odluku da će do ljeta 'biti kao raketa'

foto Instagram story


Uz sve obveze koje ima na televiziji, kada dođe kući najljepše joj je u zagrljaju supruga Hrvoja i njihovog ljubimca kojeg su udomili pred 7 godina - Gospodinu je danas sedmi udomidan. Neću se raspekmezit, to ćemo se doma izmazit i iščeškati kao i svaki dan, samo ću reći - udomite svog psa - on ili ona vas bas u ovom trenutku negdje čeka. Moj pas, obitelj.

- A sjećam ga se kad je tek došaooooo. Bio sam tako mali. Sretan mu od srca. Ljepota! Sretan je njemu, ali ipak još sretniji je ovaj datum za vas dvoje. Kako je dobar!! Vidi panike u ocima od kofera. Slika s koferima u autu je za umrijeti. Na faci mu piše „s kim se ja to vozim i kaj će im tolko stvari”. DIVNOOOO!!! I nama se bliži godišnjica udomljavanja. Srećan udomindan. Neka je živ, zdrav i veseo, još mnogo, mnogo ljeta - poručili su Tonki Andrea Andrassy, Marijana Batinić, Dalibor Petko i Massimo.

bottom of page