top of page

ANTONELA ĐINĐIĆ PRIPREMA POSEBAN BOŽIĆNI KONCERT

Doživite blagdansku atmosferu u Johann Francku

Osjetite duh Božića na Nelinom koncertu 25.12. u klubu Johann Franck! Božićni duh, blagdanska atmosfera, vrijeme uživanja u raznim poslasticama savršen je opis mjeseca prosinca, a ove godine pravu glazbenu poslasticu nam donosi Nela i predstavlja svoj novi singl Dobro jutro, Božić je.


Ovo je Nelin treći singl ove godine nakon uspješne godine u kojoj je izdala album Melodrama, nastupala na 69. Zagrebačkom festivalu te osvojila nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač. Glazbu za Dobro jutro, Božić je napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević, na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman je djelo Ivana Pešuta. Kao prateći vokali u pjesmi, Neli su se pridružili Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

Nelin singl će vas vratiti u najdraže i najbezbrižnije razdoblje života – djetinjstvo. Riječ je o božićnoj pjesmi koja opisuje sve naše najdraže uspomene: „Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće kojih se sjećam. Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božićno jutro želim prenijeti i na slušatelje koji će prepoznati sve blagdanske motive bliske im srcu poput Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i pahulja u kosi“ rekla je Nela.

Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija, ali duh Božića i blagdana ćemo sigurno svi najviše osjetiti na Božić, a dan možete završiti na najbolji mogući način – božićnim koncertom koji će Nela održati u klubu Johann Franck u Zagrebu 25.12. s početkom u 21:00h. Karte su dostupne putem sustava: entrio.hr A pripreme za koncert mogu početi odmah putem jednog klika na link u nastavku! >> Nela - Dobro jutro, Božić je

nela pjesme
foto Lucija Očko

Comentários


bottom of page