top of page

ANJA ALAVANJA ZAVRŠILA NA OPERACIJI

TV voditeljica Anja Alavanja javila se iz bolnice

TV voditeljica Anja Alavanja Romac, koju pamtimo iz prvog hrvatskog reality showa Story Super Nova, javila se iz zagrebačke traumatologije. Tamo je, kako ekskluzivno doznajemo, upravo operirala slomljeno koljeno

- Faza popuštanja nekih mjera za mene je nastupila prerano, npr. tenis. Sa slomljenim koljenom, iz Klinike za traumatologiju Zagreb - poručila je svojim fanovima i prijateljima, za Gossip dodala - Operirano! Sad faza oporavka.


Inače, Anja je diplomirana novinarka, a od 2011. godine u braku je s 15 godina starijim Željkom Romcem, agronomom, magistrom ekonomije i vlasnikom tvrtke za uvoz i konzalting u poljoprivredi. Željko je i gitarist u bendu Massima Savića, a Anja se za njega udala u tajnosti na Mauricijusu. Zajedno odgajaju dva sina, Jakova i Ivana. osim već navedenog i gitarist u benduMassima Savića. On i Anja su se u tajnosti vjenčali na Mauricijusu. U braku su dobili dva sina, danas 8-godišnjeg Jakova i 5-godišnjeg Ivora.

Iako će za godinu i pola napuniti 40 godina, Anja izgleda fantastično. Njezina savršena linija rezultat je discipliniranog vježbanja, a otkrila nam je kako je isprobala i žongliranje u fitness centru MBS.

anja alavanja razvod, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

Comments


bottom of page