top of page

ANGELINA JOLIE ZAPOČELA RAT PROTIV MICHELLE PFEIFFER

Glumica Angelina Jolie započela je rat sa drugom slavnom glumicom Michelle Pfeiffer, ali samo za potrebe filma Maleficent

Dvije poznate glumice uspješno su ratovale u filmu Maleficent, odnosno Gospodarica zla 2, koji uskoro stiže u kina. Angelina Jolie i Michelle Pfeiffer, svaka na svojoj strani priče o dobru i zlu, bore se za prijestolje i svi s nestrpljenjem očekuju vidjeti koja će pobijediti.


Prvi film Maleficent prilično je uspješno prošao u kinima diljem svijeta, stoga obožavatelji već kupuju karte za žestoku borbu slavnih hollywoodskih zvijezda.

- Razmišljam da i ja budem Maleficent za ovaj Halloween! Trebam tvoje sunčane! - napisala joj je jedna obožavateljica, nakon što je vidjela kako se glumica zabavlja u Rimu i Londonu, gdje sjedi na balkonu i pije čaj, posjećuje gradske znamenitosti Rima i uživa sa djecom.

- Angelina Jolie ti si i duhovita i lijepa u isto vrijeme - napisao joj je drugi obožavatelj.

Glumica je čini se, pronašla svoj mir, ponovno glumi i smije se. Nakon raskida od Brad Pitta i godina borbe za skrbništvo za djecu, vraća se glumi i sklapanju novih prijateljstava.


bottom of page