top of page

ANGELINA JOLIE U NOVOJ BORBI ZA PRAVA

Uz nju je ovoga puta kćer Zahara

Proslavljena glumica Angelina Jolie ponovno se našla u hvalevrijednog borbi za ženska prava. Osim snimanja filmova, Angie je aktivni borac za ljudska prava i UNICEF ambasadorica te se trudi promijeniti zakone na koje može imati utjecaja.


- Na putu do Senata i razgovor o Zakonu o neodobravanju nasilja nad ženama. Zahvalna sam i ponizna što se imam prilike pridružiti predanim zagovornicima i zakonodavcima - poručila je ponosno i dodala - Također mi je drago što ću sudjelovati u ovom projektu sa Zaharom — i zbog njezine prisutnosti da mi smiri živce prije današnje press konferencije.

Glumice Salma Hayek i Alyssa Milano pohvalile su Angelinin trud i poručile joj kako se u njoj uvijek može pronaći inspiracija.

- Jako mi se sviđa što se povezuje sa svojom kćerkom. Treba nam više ljudi kao što je Angelina na ovome svijetu. Mislim da su Angelina i Zahara više od mame i kćeri. Izgledaju mi poput pravih prijateljica. Ona uvijek nosi crnu i bež odjeću. Jako otmjena žena. Bravo - neki su od brojnih komentara.


Neke je fanove rastužilo što jedna poznata i proslavljena osoba poput Angeline 'mora' napraviti ovakve dobre stvari, da bi se o njima pisalo. Podsjetimo, 17-godišnja Zahara je Angelinina posvojena kćer, podrijetlom iz Etiopije, kao i Pax i Madoxx, a iz braka sa Brad Pittom, ima još troje biološke djece - 13-godišnje blizance Knoxa i Vivienne te 15-godišnju kćerkcu Shiloh.

bottom of page