top of page

ANDREJ PLENKOVIĆ KOD KUĆE SA DJECOM

Rijetki obiteljski trenuci

- Čitamo od malena. Noć knjige, Svjetski dan knjige, s knjigom nisi izoliran - poručio je premijer Andrej Plenković i pokazao kako s djecom čita slikovnicu. 6-godišnjeg sina Marija i 3-godišnju kćerkicu Milu Plenković je dobio u braku sa suprugom Anom Maslać Plenković, inače diplomiranom pravnicom.

- Prelijepa fotografija, a i poruka. Svako dobro želim vam. Ooooo ovo je predivno. Najmlađi su sve! Slatkiši. Dijete je ljubav u vidljivom obliku. To je velika ljubav roditelja. Prekrasna djeca. Prelijepa fotografija, dobro je da stignete biti s djecom u moru obveza, treba imati čvrst karakter i konjske živce za izdržati sve napore i imati obitelj. To mogu samo oni koji znaju da su na pravom putu, na pravdu Boga i domovine. To se zove ljubav! Zgodan tata, lijepa dječica. bravo za premijera, neka bude promjer svim tatama. Dječica liče na tatu oboje! - komentirali su obiteljsku fotografiju brojni Hrvati.

Supruga Ana rijetko kada se pojavljuje u javnosti uz svog muža, a prošle je godine bila uz njega kada je u Hrvatsku stigao kineski premijer sa svojom suprugom. Tada je s njome obišla Nacionalni park Plitvička jezera. Ana trenutno radi kao voditeljica ljudskih resursa i pravnih servisa u Hrvatskom saboru.


Inače, organizatori Noći knjige objavili su kako je čitanost u Hrvatskoj u proteklih godinu dana narasla za lijepih sedam posto, s prošlogodišnjih 42 na 49 posto. andrej plenković djeca, gossip vijesti, vijesti o poznatima

Commentaires


bottom of page