top of page

ANDREA ANDRASSY IDE NA POBAČAJ?

Spominje se Austrijanac

Kolumnistica portala miss7 Andrea Andrassy (35) iznenadila je fanove najnovijom objavom


- “Zašto si u Beču u vrijeme kad je situacija s Austrijom napetija od finala Ljubav je na selu?” Odlično pitanje, a odgovor je isti onaj koji ponudiš kad ti se ne da s nekim na kavu - imam jedan sastanak koji se ne može odradit na virtualan način jer uključuje fizičku komponentu. Dopustite da gospođa Vlasta iz Ministarstva za tuđe poslove, odjel za Facebook zavjere, ponudi svoju teoriju: "Fizička komponenta… moguće je da je neki zahvat… koji ne može obavit u Hrvatskoj… moguće zato što ne želi da se zna… moguće je da je to mogla obavit u Sloveniji, ali Slovenija ima restrikcije za Hrvate pa je morala u Austriju…” “Sigurno ideš na pobačaj!” Tako je, Vlasta moja, Niče moj Praskatone, idem na pobačaj u Beč jer ne želim da se pročuje u Hrvatskoj - izjavila je i dodala - U Beču sam jer moram bit, a put do Austrije je ovih dana malo kompliciraniji nego inače jer uključuje negativan test na COVID.

- Njeni su fanovi odmah shvatili da se šali i dodali - Našla si na Tinderu nekog Austrijanca priznaj. Austro-Ugarska pogodba. Ne daj se, Ines! Ministarstvo za tuđe poslove haha e cure a zašto ne mlađi muškarac ipak je mlađe slađe, pa nek se svi pojedu od ljubomore. Dobrodošla u ovaj naš lijepi Beč! Test mora biti negativan? Mislim, valjda bi te pustili i da si prebolila koronu? Btw u Švedskoj su testovi na koronu besplatni. Meni bi razlog “štrudle” bio sasvim dovoljan. Ideš po novi nos jelda? Draga Andrea, ima nas još čudaka koji smo stigli u Beč.

Iako trenutno ne govori o novoj ljubavi, Andrea se dobro zabavlja. Nedavno je tako plovila sa prijateljima u Istri, a posjetila je i otok Cres. andrea andrassy dečko, andrea andrassy kolumna, gossip vijesti

Komentáře


bottom of page