1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ANDREA ANDRASSY: ČEKAM PRINOVU

Kod kuće na toplome

- Koji ste team - ravna ili kovrčava kosa? Ja sam negdje na pola puta, a ove kovrče sam napravila u 10 minuta - otkrila nam je spisateljica i influencerica Andrea Andrassy, te dodala kako ima nove uzbudljive vijesti...

- Nema me puno ovih dana, zbog čega su se (naravno) pojavile teorije da ili imam koronu, ili da sam se zaljubila, pa evo da se javim s lijepim vijestima da čekam prinovu. Book number 3 je trenutno na malo više od 200 stranica, javim kad bude gotova ali ispod 300 joj sigurno ne dam. Eto, sad sve znate, srdačan p.


- Doć ćemo u babinje - odgovorila joj je prijateljica, pjevačica Domenica, a brojni su fanovi poručili - U tajnosti su se uvijek kuhale velike stvari. Bravo, veselim se novoj knjizi. Good luck! I odlična pidžama/radno odijelo. Nestrpljivo čekam... no pressure. Prekjučer kasno popodne sam uzela Prekid u ruke...spustila sam ju navečer kad sam ju dovršila...i malo je reći da sam ugodno iznenađena i da mi se knjiga stvarno svidjela...humora ne nedostaje... kroz sav taj humor se lijepo da isčitati i ozbiljnost i realnost...svaka čast i veselim se novoj knjizi. Mislim da slobodno mogu reć u ime svih koji te prate da jedva čekamo i veselimo se novoj knjizi...samo jako. Ew baby, ma nemoj! Ovu trenutnu lajkam, samim time radujem se i idućoj, go girl.