1/1

ANA URŠULA NAJEV ODUŠEVLJENA NOVIM MODNIM STILOM

U seriji Kumovi zabavlja nas u glavnoj ulozi

abeceda ljepote
foto Celebrity makeover

Ana Uršula Najev splitska je glumica i pjevačica koja u popularnoj TV seriji “Kumovi” ima glavnu ulogu Luce Akrap, tvrdoglave, uporne i temperamentne mlade liječnice koja u niz ljubavnih preokreta intrigira gledatelje pred malim TV ekranima. U Celebrity makeoveru Ana je uživala u brojnim guštima uz voditeljice Maju Curavić i Draženku Pleško, te dobila jedan od najposenijih makeovera.

- Prvi puta u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote bila je prekrasna mlada glumica Ana Uršula Najev. Osim po nagrađivanim ulogama, Ana nam je poznata i iz uloge doktorice u popularnoj TV seriji. Ani Uršuli priuštili smo pravi makeover. Naviknuta je na sportski stil za dnevne kombinacije te na svečane haljine, a ovoga puta odabrala je za sebe kombinaciju haljine i košulje od tafta koji je potpuna novost u njezinom modnom izričaju - poručila je Draženka.

Unikatnim nakitom hrvatskog brenda iz Čakovca, od kojih je glavni sastav kaučuk, Aninoj modnoj kombinaciji dodan je glamurozni ton. - Posjet salonu ljepote i wellness centru naša se gošća posebno razveselila. Kako je svakodnevno pod teškom scenskom šminkom tretman lica biljkama savršeno će joj odgovarati. U salonu u Sesvetama Ana Uršula uživala je u posebnom tretmanu uz čaj, muziku i opuštenu atmosferu - otkrila je Maja Curavić.

Posebnu kavu i slastice Ana je kušala u hotelu posebnog ambijenta, vrhunske hrane i pića, uređenog u Tesla stilu, dok joj je kao šlag na tortu darovan originalni parfem Abeceda ljepote, izrađen po posebnoj recepturi. Cijela emisiju pogledajte na službenom Youtube kanalu.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1