top of page

ANA URŠULA NAJEV ODUŠEVLJENA NOVIM MODNIM STILOM

U seriji Kumovi zabavlja nas u glavnoj ulozi

abeceda ljepote
foto Celebrity makeover

Ana Uršula Najev splitska je glumica i pjevačica koja u popularnoj TV seriji “Kumovi” ima glavnu ulogu Luce Akrap, tvrdoglave, uporne i temperamentne mlade liječnice koja u niz ljubavnih preokreta intrigira gledatelje pred malim TV ekranima. U Celebrity makeoveru Ana je uživala u brojnim guštima uz voditeljice Maju Curavić i Draženku Pleško, te dobila jedan od najposenijih makeovera.

- Prvi puta u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote bila je prekrasna mlada glumica Ana Uršula Najev. Osim po nagrađivanim ulogama, Ana nam je poznata i iz uloge doktorice u popularnoj TV seriji. Ani Uršuli priuštili smo pravi makeover. Naviknuta je na sportski stil za dnevne kombinacije te na svečane haljine, a ovoga puta odabrala je za sebe kombinaciju haljine i košulje od tafta koji je potpuna novost u njezinom modnom izričaju - poručila je Draženka.

Unikatnim nakitom hrvatskog brenda iz Čakovca, od kojih je glavni sastav kaučuk, Aninoj modnoj kombinaciji dodan je glamurozni ton. - Posjet salonu ljepote i wellness centru naša se gošća posebno razveselila. Kako je svakodnevno pod teškom scenskom šminkom tretman lica biljkama savršeno će joj odgovarati. U salonu u Sesvetama Ana Uršula uživala je u posebnom tretmanu uz čaj, muziku i opuštenu atmosferu - otkrila je Maja Curavić.

Posebnu kavu i slastice Ana je kušala u hotelu posebnog ambijenta, vrhunske hrane i pića, uređenog u Tesla stilu, dok joj je kao šlag na tortu darovan originalni parfem Abeceda ljepote, izrađen po posebnoj recepturi. Cijela emisiju pogledajte na službenom Youtube kanalu.

bottom of page