top of page

ANA RUCNER PRIMILA STOTINE ČESTITKI

Jako je sretna

Lijepa Ana Rucner ovih je dana bila posebno sretna. U goste su joj stigli najbliži prijatelji i donijeli joj cvijeće i poklone, kako bi zajedno proslavili Anin 38.rođendan - Lijepo je imati prijatelje, lijepo je znati da nekome značiš. Hvala vam svima na lijepim željama - izjavila je violončelistica

- Malo nas je al’ nas ima. Divno proveden dan s mojim prijateljima. Hvalaaa vam - dodala je Ana, a čestitkama su se pridružili brojni poznati - Sretan! Sve najbolje. Draga sretan najsretniji, sve ti se ostvarilo što zaželiš. Sretan, zgodnich! Neka je najsretniji! Sretan ročkas ljepoticeee- poručili su joj Snježana Mehun, Nina Badrić, Bojana Gregurić Vejzović, Minea, Indira Levak i Marko Duvnjak.

Inače, Ana je nakon razvoda od Vlade Kalamebera, s njime ostala u vrlo prijateljskim odnosima, a zajedno brinu o 15-godišnjem sinu Darianu. A koliko joj znači obitelj, pokazala je fotografijama na kojima grli mamu Snježanu Rucner - Galerija slika najvažnije žene u mom životu! Hvala ti mama za svaki tvoj osmjeh. Hvala ti za ljubav! - poručila joj je Ana.

ana rucner dečko, ana rucner djeca,

Comments


bottom of page