top of page

ANA RUCNER 'NAPALA' SA VIOLONČELOM

Sa bivšim suprugom Vladom Kalemberom često se druži

- Ah ta ‘slobodna’ sloboda kretanja...Vratit će nam se i ovakvi dani. A muzika života neprestano svira, pa uhvati ritam koji ona bira. Violončelom protiv korone - poručila je glazbenica Ana Rucner i podigla violončelo visoko iznad glave, kao da će nekoga udariti

No, Ana je samo pokazala kako joj dobro stoji glazbeni instrument u rukama. Njenim se fanovima jako svidio i njezin proljetni stil - Koja dobra fotkaaaa! Kak si zgodna. Ana divna si. Lijepa Anči. Dođe mi žao tog jadnog violončela! ANA! Naša DIVA iz koje uvijek zrači pozitivna energija!! Meni je ovo strašna fotka. Najljepša žena na planeti.


Jedna ju je obožavateljica upitala i zašto nema zaštitu od korone - Ana di je maskica?, pa je glazbenica odmah pojasnila - Ah draga moja...tada kad se ovo snimalo nije se ni pričalo još o maskicama.

- Sretan rođendan Vlado Kalember!!! Neka nova vremena, ali prijateljstvo vječno! Živiooo - poručila je nedavno Ana (37) svom bivšem suprugu Vladi, koji je ove godine napunio 67 godina, i pokazala kako su zajedno nazdravili.


- Sretan rođendan Vladi, poručili su im obožavatelji, dok je jednu gospođu zanima kako će piti kroz maskicu. ana rucner najnovije vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, ana rucner decko

Comments


bottom of page