top of page

ANA GRUICA REAGIRALA NA FOTOGRAFIJE SINA: JE LI OVO MOGUĆE?

Imaju tatu koji puno putuje

Marat Ivan Šalković uživao je držeći sokola u Dubaijskoj pustinji, a ponosna mama Ana Gruica je poručila - Je li ovo moguće?! Svjetski putnik - u povojima! Poznata splitska glumica također je dodala - Imamo zakon tatu, misleći pri tome na Maratovog oca, a svog bivšeg partnera putopisca Hrvoja Šalkovića.

foto Instagram


- Kako uživa...blago mu se...svjetski putnik od malih nogu ne pada jabuka daleko od stabla... - komentirala je jedna Anina pratiteljica, dok je druga dodala - Hrabar, simpatičan i nadasve ozbiljan dečkić.


Simpatična Ana često dijeli fotografije iz svog privatnog i poslovnog života, a još jednu posebnu podijeila je iz kazališta...

- Sa sinoćnje premijere predstave "55 KVADRATA" u HNK Split pod režiserskom palicom Ivana Plazibata koji iskoračio iz svoje komforne zone energetskih bombi i u potpuno novom stilu zasjao gotovo kao filmski režiser. Autorica teksta je Ivane Vuković...Posebno dojmljiva predstava posebice onima koji su živjeli i žive u tim kvadratima...Kolegama iz splitskog HNK svaka pohvala i čestitka. Na slikama sa mnom moj dragi suprug Boran Uglešić nakon dugo vremena u izlasku u prepunom kazalištu - poručila je veselo.


Podsjetimo, glumica i cijenjeni splitski psihijatar, vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u ljeto 2018., a do dan danas su nerazdvojni.

bottom of page