top of page

ANA GRUICA KOMENTIRALA POZNATU KOLEGICU

Nataši Janjić nije se svidio njen ukras

Poznata splitska glumica Ana Gruica pohvalila je nedavno novo pojavljivanje Angeline Jolie na crvenom tepihu - I'm sorry, but I'm not sorry...Pozdrav svim - kaučarkama, foteljašicama, prijateljicama itd. But one and only... #angelinajolie Hello from the other side! Angelina se naime u javnosti pojavila u društvu svoje djece, a na usne je stavila neobičan nakit, kojem su svi komentirali značenje

- Vječna moja ljubav! Čak i s tim potpuno bezveznim ukrasom - dodala je Nataša Janjić, a Ana joj je odgovorila - Dobit ćeš ga za poklon. Košta 50 dolara. - Jedva čekam! Dobro će mi doć da objesim kese iz dućana kad imam pune ruke. A ako nabavis jedan ovakav s bodljicama, može biti i sredstvo samoobrane. Sve mogućnosti pokrijemo! - još je komentirala Nataša, a Ana je dodala - Pa žena je zakon. Dođe u kafić. Nema di s kaputom. Opa. Ona lagano skine ovo s usta.


Dobre kolegice tako su, poput tisuća drugih ljudi, komentirale neobičan ukras, a mi smo doznali da ga je dizajnirala Nina Berenatao posebno za premijeru Angelininog filma Eternals, a kako bi se ona osjećala kao superjunakinja, koju u filmu i glumi - Ova manžeta za usne i bradu je jedinstvena. Napravljena je u općem obliku lica, ali nakon što je primite, možete je prilagoditi tako da je nježno pritisnete na svoje lice kako bi savršeno pristajala. Materijal je super jedinstven jer ova 14k zlatna ispuna nikada neće potamniti i dovoljno je jaka da se ne pomiče, ali dovoljno mekana da je možete prilagoditi svom licu - poručuje Nina.

A nakon što je pogledala kako se dotjerala Angie, Ana Gruica je zavirila u posebno pismo koje je primila - Dobila sam najljepše ljubavno pismo u životu... Mamin dječak, ono bitno - poručila je ponosno i pokazala nam crtež svog sina Marata Ivana Šalkovića.

Comments


bottom of page