top of page

ANA BUČEVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN

42 rođendan Ana je proslavila u druÅ”tvu sestre blizanke i prijateljice Ive Todorić

- Najvrijedniji dar koji sam ikada dobila od svojih roditelja SI TI! Blagoslov je živjeti ovaj život 42 godine držeći te i dalje za ruku... Sretan nam rođendan ljubavi! - napisala je najpoznatija hrvatska coachica Ana Bučević, slaveći rođendan sa sestrom blizankom Nadom.


Sudeći po videu koji je Ana objavila, okupljenoj ekipi bilo je jako veselo. A sa desne strane na snimci se vidi i pouduzetnica Iva Todorić, koja je s Anom postala i privatno dobra.

Podsjetimo, nakon Å”to je postala sinonim za samorazvoj i samopomoć na području cijele regije, Ana je objavila kako se razvodi od partnera u ljubavi i poslu, SaÅ”e Dvornika. On ju je naime preko socijalnih mreža prozvao da je 'iskoristila' njegovu bolest.


- SaÅ”a i ja se razvodimo. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naÅ”tetiti. Nije me sluÅ”ao. Ne možeÅ” pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. NaÅ” razvod je sporazuman - napisala je između ostalog te tako dala do znanja da okreće novi list u životu. celebrity hrvatska, strane zvijezde, domaće zvijezde, poznati, 24 sata show vijesti, vijesti o poznatima, ana bučević razvod

bottom of page