top of page

AMPULE MATIČNE MLIJEČI VRHUNSKE KVALITETE

Iz Arkopharma Hrvatska stiže nam proizvod iz okoliša bez onečišćenja

Jedna ampula na dan, tjera bolesti iz kuće van, poznata je uzrečica. 𝑨𝒓𝒌𝒐𝒓𝒐𝒚𝒂𝒍 𝑩𝑰𝑶 Matična mliječ prva je matična mliječ s oznakom odgovornog pčelarstva, vrhunske kvalitete te u potpunosti iz ekološkog uzgoja, koja doprinosi zaštiti od sezonskih bolesti i 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐳𝐚𝐧𝐣𝐮 𝐢𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐚 na prirodan način, dostupna i u Hrvatskoj

O čemu se radi?

Arkopharma, vodeći francuski farmaceutski laboratorij i europski proizvođač prirodnih biljnih lijekova i dodataka prehrani, proizveo je matičnu mliječ ampule u kojima nema bojila, konzervansa i alkohola.


Doznajemo kako je Arkoroyal® dodatak prehrani, koji u sebi ima vrlo kvalitetnu matičnu mliječ, acerolu i propolis, a sadrži i ginseng koji stimulira i osnažuje tijelo, te pomaže da se osjećamo manje umorni.


- Top su. Savršene! Ovo je super stvar - komentiraju brojni kupci, jednako zadovoljni ArkoRoyal matičnom mliječi ampulama za odrasle i djecu.


Provjerite više na Arkopharma stranicama i budite sigurni da možete vjerovati proizvođaču koji postoji već više od 38 godina >>> arkopharma.hr matična mliječ ampule, matična mliječ cijena, arko royal ampule, arko royal ampule iskustva, arko royal dynergie ampule, arkoroyal dynergie, gossip promocija

Σχόλια


bottom of page